torstai 9. tammikuuta 2014

Lisää rästistä

Tänään on esittelyssä toiset kynsionnettomuuden jälkeen tekemäni kynnet. :D Olin niin kettuuntunut kynsien uudesta muodosta sekä edellisen lakkauksen "failauksesta", että päätin turvautua johonkin, missä ei voi epäonnistua. Minun kohdallani tämä tarkoitti yllätys yllätys ranskalaista manikyyriä. Tein perusranskiksen Essien valkoisella Blancilla ja päälle töpöttelin IsaDoran ihanaa kultaista tekstuurilakkaa Gold Crushia kostealla meikkisienellä. Tosi kaunis, hieman viileän kultainen lakka on tämä. :)

Olen huomannut, että tekstuurit sopivat tällaiseen töpöttelyyn aivan yhtä hyvin ellei paremminkin, kuin mitkä tahansa tavalliset glitterlakat. Ja koska käytin tekstuurilakkaa ikään kuin glitterin korvikkeena, vedin koko lakkauksen päälle päällyslakan. En kestä, jos vain osa kynnestä tuntuu karhealta. Muutoin ns. normaalisti koko kynnelle käytettynä tykkään kyllä jättää tekstuurit ilman päällyslakkaa niin kuin kuuluukin.


Käytetyt tuotteet:
- Orly Calcium Shield -aluslakka
- Essie Sugar Daddy
- Essie Blanc
- IsaDora Gold Crush
- Essie Good to Go -pikakuivattaja

Harmittaa hieman esitellä tällaisia epäsymmetrisiä muotopuolikynsiä, mutta näillä mennään nyt vähän aikaa! :D Tämän lakkauksen jälkeen sainkin viilattua kynsiä jo hieman terävämmäksi, mikä tarkoitti myös sitä, että kynnet alkoivat pikkuhiljaa jo miellyttää omaa silmää hitusen enemmän. Viilausoperaation jälkeen lakkasin jouluksi kynsilleni ranskalaisen manikyyrin China Glazen ihanaisella Ruby Pumpsilla ja kynsien tyviin kiinnitin koristeeksi kirkkaat Swarovskin kristallit. Lakkaus oli varsin mieleinen, mutta kuvat jäi ottamatta. :/ Joku onnettoman huono salamaräpsy kuitenkin löytyi, joten tässäpä nämä. :)


4 kommenttia:

 1. Miun ei varmaan tarvitsis ees kertoa kuinka katson täällä taas näitä siun ranskiksia kuola suun pielestä valuen :D
  I-H-A-N-A-T! <3 Molemmat! :)
  Pitänee itsellänikin kokeilla tehdä ranskis jollain tekstuurilakalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, kiitos Nanne! <3 :) Kannattaa kokeilla, tekstuurit tuntuvat käyttäytyvän tosi hyvin töpötellessä ja niillä saa nättiä jälkeä aikaan. :)

   Poista
 2. Jaksan aina vain ihailla taituruuttasi ranskalaisten manikyyrien teossa! Onnistut aina! Mä koitan välillä kieli pihalla saada kutakuinkin siistiä rajaa tai edes häivytettyä rajaa glitterillä jotenkin fiksusti, mutta eiiii, koskaan ne ei mene niinkuin haluan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Masa! :) Mä teen ranskiksia niin luvattoman usein, että ne tulee varmaan jo selkäytimestä, heh! :D Ainakin sienellä töpöteltynä saa glitterin rajalle siististi ja kuitenkin sen verran reilusti, että rajat peittyvät piiloon! :)

   Poista