tiistai 22. huhtikuuta 2014

Leopardiskittlette

Jyväskylän Sokoksella oli jälleen jokin aika sitten selektiivistä kosmetiikkaa alennuksessa, joten huulipunaostosten lisäksi kotiutin myös Chanelin kauniin persikkaisen Junen. Minulla oli Junea kohtaan melko suuret odotukset, sillä aikaisemmin testaamani Diorin lakka oli laadultaan lähes täydellisyyttä hipova.

June oli hienoinen pettymys hintaansa nähden; se kyllä levittyi helposti ja ongelmitta, mutta koostumukseltaan se oli jotenkin vetistä ja ohutta. Kaksi kerrosta ei aivan peittänyt, joten jouduin laittamaan kolmannenkin. Olisin toivonut parempaa peittävyyttä näin kalliilta lakalta, vaikka sen alesta ostinkin. Chanelin suti oli myös ohuempi kuin Diorin, joten sekään ei ollut aivan niin mieleinen.

Junen kaveriksi pikkurilliin pääsi Essien shimmerkoralli Sunday Funday. Laadussa ei ollut valittamista, kahdella kerroksella sain hyvän tuloksen. Keskisormet lakkasin IsaDoran supersöötillä vaaleanpersikkaisella tekstuurilla Peach Nectarilla. Peach Nectar on kyllä kaunis, mutta kolmannenkin kerroksen jälkeen kynsien kärjet kuultelivat hieman läpi. Olisin toivonut tämänkin peittävän paremmin. Tämän korallisen ja persikkaisen skittletten koristelin tekemällä mustia leopilkkuja dotting toolin avulla Junella lakattuihin kynsiin. Leopilkkujen keskelle tiputin tipat Sunday Fundayta.

Peach Nectarin peittävyysongelmista huolimatta tekisi mieli ostaa loputkin pastellitekstuurikokoelman lakat! Ihastuin nimittäin niin kovin näihin Sissin kynsiin. Teippailuun nämä näyttävät sopivan mitä parhaiten. Myöskään hienoinen pettymys Junen peittävyyteen ei saanut sammutettua kovaa hinkuani hankkia lisää selektiivisten merkkin kynsilakkoja. Täytyy vain jatkossa tehdä tarkempaa taustaselvitystä, eikä vain ostaa heti näkemäänsä kivaa sävyä. :D

Kynsistä tuli mielestäni "ihan jees", en erityisemmin rakastanut näitä, mutten vihannutkaan. Ihan kivat. Jälkeenpäin ajateltuna nämä olisivat olleet kauniimman näköiset, jos olisin siirtänyt Peach Nectarin pikkusormeen ja tehnyt keskarin ja nimettömän sormiin samanlaiset leokynnet. Näinkin kyllä menettelivät. :)


Käytetyt tuotteet:
- Gina Tricot Base
- Chanel June
- Essie Sunday Funday
- IsaDora Peach Nectar
- Oumaxi musta akryylimaali
- Sally Hansen Diamond Flash -pikakuivattaja

14 kommenttia:

  1. Oi, ihanat kynnet! Hyvin sopii nuo kaikki yhteen. :)

    VastaaPoista
  2. Tuli mieleen kesä ja rantsu!

    Ihana tuo Peach Nectar, tykästyin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, nämä on melko kesäiset. :) Peach Nectar on kyllä tosi kaunis lakka.

      Poista
  3. Nätit! Ihanan värisiä kaikki lakat!

    VastaaPoista
  4. Ihanat!! Mä sitten repäsin ja ostin kaikki noi Isadoran pastellihiekat <3 Ne on kyllä ihania, vaikka olikin kalliita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani! :) Oi, ne on kyllä kaikki niin nättejä! Minäkin sorruin ostamaan jo kaksi muuta Peach Nectarin kaveriksi. :D Ehkä jossain vaiheessa hankin loputkin!

      Poista
  5. Ai nämäkö on muka "ihan jees"? Nämähän on U P E A T! ^_^

    VastaaPoista
  6. Miten voi olla mahdollista, että löysin sun blogin vasta nyt... Sulla on aivan upeita kynsiä koko blogi täynnä!! O.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tiikeriankka! :) Tervetuloa lukijaksi!

      Poista