tiistai 16. syyskuuta 2014

Sweet Dream Are Made of Glitter

Syysflunssa selätetty, joten nyt on aika palata blogin pariin. :) Tänään on esittelyvuorossa itselle kovin mieluiset kynnet. Kun sain käsiini Dollish Polishin bloggaajakokoelman Sweet Dreams Are Made of Glitter -lakan, tiesin heti millaisen lakkauksen sillä tekisin. Halusin tehdä sillä liukuvan ranskalaisen ja koristella lakkauksen jollakin hempeillä decaleilla.

Sweet Dreams Are Made of Glitter on läpikuultava vaaleansininen shimmerlakka kultaisella glitterillä. Tämän ihanuuden on suunnitellut Polishaholic-blogin RiaG. Lakan läpikuultavuuden vuoksi töpöttelin ensin kynsien kärkiin hieman vaaleansinistä cremelakkaa Models Ownin Blueberry Muffinia tuomaan peittävyyttä. Sen jälkeen jatkoin töpöttelyä Sweet Dreams Are Made of Glitterillä. Viimeistelin liukuvärjäyksen vielä suloisilla höyhendecaleilla, ja kynsistä tuli juuri sellaiset kuin olin suunnitellutkin. Sweet Dreams Are Made of Glitter on aivan järjettömän kaunis; kultainen glitter kimaltaa upeasti, mutta lakka on silti todella hillitty. Tykkään!


Käytetyt:
- Essie First Base -aluslakka
- Essie Sugar Daddy
- Models Own Blueberry Muffin
- Dollish Polish Sweet Dreams Are Made of Glitter
- höyhendecalit
- Seche Vite -päällyslakka


16 kommenttia:

  1. Kynnet on yhtä hempeät kuin itse lakka <3

    VastaaPoista
  2. Oih, onpas pehmeän suloiset kynnet ♥

    VastaaPoista
  3. Tuo lakka on kyllä söpö. Tykkään.

    VastaaPoista
  4. Eipä näistä kynsistä voi muuta sanoa kuin ♡ I H A N A T! ♡

    VastaaPoista
  5. Ihanat kynnet. <3 Ja nää sun ranskikset saa aina kuolan valumaan. :D

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Pahoittelut, ilmeisesti syksy tuonut mukanaan kynsimasennuksen. En ole jaksanut postailla ja kynnetkin ovat olleet lähinnä yksivärisiä tai muuten hyvin yksinkertaisia. :( Kiva kuulla, että minua kaipaillaan, sain tästä intoa sen verran että väkerrän tänään uuden postauksen. <3

      Poista