lauantai 31. elokuuta 2013

Musta ranskis perhosin

Nämä kynnet tein firman bileisiin. Halusin jotain näyttävää, mutta tyylikästä, joten päädyin turvalakkaukseeni ranskalaiseen manikyyriin mustilla kärjillä. Musta ranskis sopii mielestäni tilanteeseen kuin tilanteeseen, joten siihen tulee turvauduttua aika usein kun pää lyö muuten tyhjää. Viimeksi kynsillä ollut Essencen Ultimate Pink oli harmikseni jättänyt väriä kynsiin, vaikka käytinkin aluslakkaa, mutta onneksi luottoranskislakkani Sugar Daddy pelasti tilanteen. Kahdella kerroksella värjäymät sai sopivasti piiloon.

Kärkiin sudin muutaman kerroksen China Glazen Liquid Leatheria. Liquid Leather on mielestäni perushyvä musta lakka, jolla saa peittävän tuloksen koko kynnellekin kahdella kerroksella. Olen kuitenkin ajatellut jossain vaiheessa hankkia Essien Liquoricen testiin, koska se on saanut osakseen paljon kehuja ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen saman merkin valkoiseen lakkaan.

Koristeluiksi valitsin valkoisia kynsitarroja. Pohdin leimojen ja tarrojen välillä, mutta tartuin tarra-arkkiin, koska ajattelin sen olevan nopeampi ratkaisu, sillä en ole kummoinen leimaaja. Hahhah! Olisin varmasti saanut aikaan kohtuulliset leimat puolessa siitä ajasta, minkä tappelin tarrojen kanssa. Näitä oli todella hankala saada ehjänä arkista irti, joten pinsettien kanssa heilumiseen ja kiroiluun tuhrautui reilusti aikaa. Lopputuloskaan ei ollut kaiken taistelun arvoinen, vaan tottakai pikakuivattaja sai tarrojen reunat rumasti törrölle. Seuraavalla kerralla teen viisaamman päätöksen ja valitsen leimat. :) Kynnet kuitenkin näyttivät ihan kivoilta livenä, kuvissa virheet korostuvat harmillisen paljon.

Mitä mieltä olette kynsistä? Onko teillä jotakin tiettyä turvalakkausta?


Käytetyt tuotteet:

- Orly Calcium Shield -aluslakka
- Essie Sugar Daddy
- China Glaze Liquid Leather
- valkoiset kynsitarrat
- Seche Vite -pikakuivattaja


2 kommenttia:

  1. Tosi kauniit! :)

    Mulla on turvalakkaukseksi muodostunun vesiputous -manikyyri, vaikka sen kanssa joskus saakin tuskailla että saa oikeanlaiset viivat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Masa! :) Vesiputous-manikyyrit on kyllä tosi nättejä, pitää joskus testata itsekin. =)

      Poista