perjantai 23. toukokuuta 2014

Pinkki ranskalainen manikyyri glitterillä

Tämänkertaiset kynnet ovat hieman Tuksu-vaikutteiset, mutta ei se mitään, kolahtivat silti täysillä minuun. ;) Olin lähdössä laivareissulle ja halusin kynsille blingiä ja näyttävyyttä, joten valikoin laatikosta pinkkejä lakkoja ja glittereitä.

Pohjalla on tuttun tapaan Essien Mademoiselle. Sen päälle töpöttelin meikkisienen palasella saman merkin vaaleanpunaista Fijiä ja kirkkaanpinkkiä Lightsia. Loppusilaukseksi töpöttelin vielä näiden päälle H&M:n hopea-pinkki-glitteriä Rooftop Partya. Sitä sain mitä hainkin - aika överithän näistä tuli. :)

Överiydestä ja Tuksu-viboista huolimatta tykkäsin näistä ihan possuna. Harmi, ku en ehtinyt ottaa kunnon kuvia. Tämäkin räpsy on vasta junamatkalta Jyväskylästä Turun satamaan ja silti olen onnistunut koheltamaan etusormen kynteen pienen kolhun. :D Housut onneksi sentään mätsäävät sävy sävyyn kynsiin!


Käytetyt tuotteet:
- Gina Tricot Base -aluslakka
- Essie Mademoiselle
- Essie Fiji
- Essie Lights
- H&M Rooftop Party
- Seche Vite -päällyslakka

12 kommenttia:

  1. Ihanan tyttömäise kynnet. Tykkään!

    VastaaPoista
  2. Ihanat<3 Noi värit iskee muhun täysillä. :3

    VastaaPoista
  3. Eihän nämä ole Tuksumaiset kynnet, nää on aivan yli ihanat jälleen! ♡

    VastaaPoista
  4. Sun ranskiksia kyllä katselee aina mielellään! :) Tosi taidokkaita ja kivoja ideoita.
    Käyn täällä kyllä usein kurkkimassa ja ihastelemassa, luvattoman vähän tulee jätettyä kommenttia visiitistä, pahoittelut siitä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa, ihana kuulla! <3 Jokainen kommentti lämmittää kyllä sydäntä. :) Itsekin olen vähän huono välillä kommentoimaan blogeja, mutta se ei tarkoita ettenkö olisi käynyt visiitillä. :)

      Poista