tiistai 20. toukokuuta 2014

Ystävän lakkalaatikolla - hopeinen glitterliukuranskalainen

Illanvietossa ystävien luona päädyimme lakkailemaan kynsiämme, joten pääsin tonkimaan ystävän lakkalaatikoita. Halusin ehdottomasti testata hänen hankkimaansa Lumenen CC Concealer -lakkaa, jonka tarkoituksena on tasoittaa kynnen omaa väriä. Ymmärsin, että tämä on eräänlainen all-in-one-aluslakka, joka lisäksi hoitaa kynsiä ja toimii myös ridgefillerinä. Itse käytin CC Concealeria alus- ja ranskislakkana.

Lakkasin Lumenea yhden kerroksen kynsille. Lakka tasoittui hyvin ja väri on juuri sopivan läpikuultava ja neutraali ranskispohjaksi. Tykkäsin kyllä kovasti! Harkitsen itsekin tämän hankkimista, sillä kyllähän alus- ja ranskislakka samasta pullosta nopeuttaa lakkaamisoperaatiota. Aivan niin hyvän värinen ja sulavasti levittyvä tämä ei siltikään ole kuin luottoranskislakkani Essieltä, mutta erittäin pätevän oloinen tuote on kyseessä.

Ranskispohjan päälle töpöttelin kostealla meikkisienen palasella hopeaa Wet and Wildin Metallicaa ja sen päälle IsaDoran hopeaa tekstuurilakkaa Diamond Crushia. Päälle sudin muutaman kerroksen Seche Viteä tasoittamaan karhean tekstuuripinnan. Kynsistä tuli mielestäni vallan kivat, tykkäsin näistä kovasti. Oli myös mielenkiintoista päästä testailemaan uusia tuotteita ja tonkia välillä muidenkin lakkakokoelmia kuin omiani. :)


Käytetyt tuotteet:
- Lumene CC Nail Concealer -aluslakka
- Wet and Wild Metallica
- IsaDora Diamond Crush
- Seche Vite -pikakuivattaja

12 kommenttia: