maanantai 16. kesäkuuta 2014

Distressed skittlette karkkiväreissä

Tilasin toukokuussa Mimaxin alesta reilusti China Glazen lakkoja lakkakokoelmaani. Halusin kokeilla mahdollisimman montaa uutukaista heti kerralla, joten valikoin mielestäni yhteensointuvia lakkoja tätä manikyyriä varten.

Peukalon ja etusormen kynnet lakkasin vaaleansinisellä hieman vihreään taittavalla Kinetic Candylla. Kaksi kerrosta riitti, yllättävän mukava lakattava tällaiseksi sävyksi. Ja voi miten ihanan värinen ja raikas! Pikkurilleissä on söpö viileä vaaleanpunainen Dance Baby. Kaksi kerrosta sitäkin. Dance Baby tuppasi hieman raidoittumaan, mutta ainakin pieniin pikkurillin kynsiin kaksi kerrosta riitti täydellisesti.

Keskisormen ja nimettömän pohjalle valitsin neonpinkin jellylakan You Drive Me Coco-Nutsin. En saanut kolmellakaan kerroksella peittävää lopputulosta, joten lakka oli melko huono valinta pohjasävyksi. Onneksi tämä sentään levisi tasaisesti ja kuivui nopeasti, joten moitittavaa jäi vain peittävyydestä. Jatkossa käytän tätä suosiolla esim glitter sandwicheissä enkä yritäkään saada kynsirajaa peittoon tällä yksinään.

Pinkin pohjan päälle sudin Kinetic Candya, Dance Babya sekä fuksianväristä Fuchsia Fanaticia distressed-tekniikalla, eli vetelin lakkojen omilla kuivilla sudeilla lakkaa sinne tänne. Aika makea ja karkkinen lopputulos, vai mitä? :)


Käytetyt tuotteet:

- Gina Tricot Base -aluslakka
- China Glaze Kinetic Candy
- China Glaze You Drive Me Coco-Nuts
- China Glaze  Fuchsia Fanatic
- China Glaze Dance Baby
- Seche Vite -pikakuivattaja.

18 kommenttia:

  1. On kyllä tosi nätit! :)
    Minäkin oon tehny tuolla distressed tyylillä yhdet lakkaukset:
    http://smwyn-roosa.blogspot.fi/2014/05/distressed.html
    Mutta nuo sun kynnet on tosi raikkaat! :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Roosa! :) Kauniit nuo sinun tekemäsi distressed-kynnet!

      Poista
  2. Voi että kun on herkulliset ja ihanat karkkikynnet! <3 Tosi hyvin sopii nuo kaikki värit keskenään. Distressed tekniikka on kyllä näppärä, siinä ei kauheasti voi mennä onneksi pieleenkään, kun ei oo niin tarkkaa minne sutii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih kiitos Sigi! <3 Näistä tuli kyllä ihan jotkut makeat karkit mieleen! Kyllä; nopea, helppo ja kuitenkin näyttävä tekniikka, tällaisen laiskan ihmisen unelma siis. :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Katarooma! :) Kieltämättä näistä tuli aika karkkiset!

      Poista
  4. Aivan ihanat :o<3 Hyvin sopii kaikki värit yhteen!
    Montako lakkaa lähti sun tilaukseen mukaan? XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani! <3 Kyllä sieltä yli kymmenen lakkaa sai uuden kodin. :D Että jokin kohtuus säilyi kuitenkin! :D Tosin samaan aikaan kotiutui paketti myös USA:sta.

      Poista