lauantai 28. kesäkuuta 2014

Pink, White & Silver skittlette

Uusien lakkojen testailu jatkukoon! Testaamattomista halusin kokeilla blogeissa paljon kehuttua OPIn pinkkiä cremeä Hey Babya sekä saman merkin valkoista tekstuuria Solitairea. Yhdistin nämä lakat skittletteen.

Hey Baby levittyi kuin unelma; se on pigmenttinen ja erittäin hyväkäytöksinen lakka. Kahdella helpolla kerroksella sain täyden peittävyyden. Solitairella lakkasin keskisormen kynnet. Kolme kerrosta peitti, mutta lakka kuivui harmillisen hitaasti. Yleensä toivoisin tekstuurien peittävän kahdella kerroksella, mutta tämä on niin kaunis, että annan kolmannen anteeksi. :) Kerrassaan ihastuttavan upea lakka.

Nimettömät lakkasin Essien vaaleanpunaisella Fijillä. Erittäin kelpo yksilö tämäkin, levittyi tasaisesti ja peitti kolmella ohuenohuella kerroksella. Moni on kehunut tämän peittävän kahdella, mutta mielestäni tässä on niin ohut koostumus, että itse tykkään ennemmin levittää kolme tosi ohutta kerrosta. Tosi kaunis lakka tämäkin ja laadussakaan ei moittimasta, vaikka onkin näin vaalea.

Koristeeksi tein nimettömiin leopardikuvioita Hey Babylla ja China Glazen Dance Babylla. Etusormiin ja pikkurilleihin lisäsin pyöreät niitit. Minulla ei jostain kumman syystä ollut tuollaisia pieniä niittejä hopeisina, joten putsasin kultaisista värin pois kynsilakanpoistoaineella. :D Hyvät tuli! En halunnut laittaa kultaisia, koska Solitairessa on tuollaista nättiä hopeaa shimmeriä/mikroglitteriä, joten mielestäni kultainen ei olisi sopinut näiden kynsien värimaailmaan.

Tällä reseptillä sain aikaan oikein mieluisen skittleten. Nämä kynnet keräsivät muiltakin paljon kehuja ja huomiota ja itsekin kieltämättä tykkäsin näistä kovin. Kynteni ovat jostain syystä voineet hieman huonommin kuin normaalisti, joten kuvassa näkyy, kuinka keskisormen kynnestä on lähtenyt liuskoittuma irti. Paikkailin sitä Solitairella, joten kynnessä näyttää olen hassu kuoppa. :D Täytyy alkaa taas panostamaan enemmän kynsien kosteuttamiseen. :)




 Käytetyt tuotteet:
- Gina Tricot Base -aluslakka
- OPI Hey Baby
- Essie Fiji
- China Glaze Dance Baby
- OPI Solitaire
- pyöreitä niittejä
- Seche Vite -pikakuivattaja

23 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Tuo solitaire näyttää todella hyvältä! Nimim. Petyin juuri yhteen shampanjan väriseen tekstuuriin oli jotenki niin valjun värinen. Tota vois kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninni! :) Suosittelen, Solitaire on kyllä tosi kaunis eikä yhtään valju! Livenä vielä nätimpi kuin kuvissa.

      Poista
  2. Onpa kauniit kynnet ^_^
    Nimettömissä on vissiin ajatuksena leokuosi? Miun silmään näyttää ihan pusuhuulilta :D Ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne! :) Hiihhihi, leokuosia se yrittää olla, mutta pusuhuuletkin kuulostaa aika kivalta! :D

      Poista