maanantai 11. elokuuta 2014

Sonnlight Star

Seuraavana testausvuoroon Dollish Polishin bloggaajakokoelmasta pääsi Sonnen suunnittelema vaaleanpunainen unelma Sonnlight Star. Sonnlight Starin alle lakkasin kerroksen China Glazen Dance Babya tuomaan peittävyyttä, mutta se ei ehkä ollut sävyltään juuri se paras valinta. Dance Baby on hieman viileämpi ja myös hivenen tummempi, joten pohjasävy valitettavasti vähän muutti Sonnlight Starinkin olemusta kynsillä jonkin verran. Seuraavalla kerralla yritän löytää paremmin mätsäävän cremesävyn tämän alle.

Sonnligth Staria on kaksi kerrosta peittävämmän pohjan päällä. Se levittyi ongelmitta, ainoastaan isompia tähtiglittereitä sai kalastella kynsille. Lakka kuivui jostain syystä kynsilläni hieman mattaiseksi, mutta kerros kiiltävää päällyslakkaa toki korjasin asian. Todella nätti ja suloinen lakka on tämä, tykkään kovasti! On mielestäni aivan suunnittelijansa näköinen.

Keskisormien kynnet lakkasin China Glazen hieman koralliin taittavalla pinkillä Wicked Stylella. Lakka oli laadultaan todellinen yllättäjä; se levittyi kermamaisesti ja peittävyyden sai lähestulkoon yhdellä kerroksella. Kahdella kerroksella siitä sai täydellisen. Lakka kuivui ilman päällyslakkaakin järjettömän kiiltäväksi. Ihanan mehukas kesäsävy. Halusin kynsiin lisää sonnemaisuutta, joten leimasin Wicked Stylen päälle valkoiset perhoset, joita on näkynyt aikanaan Sonnen blogissa usein.

Nimettömät lakkasin valkoisiksi Essien Blancilla ja yhdistin ne muuhun kokonaisuuteen tupsuttelemalla kuivahkolla sienellä Wicked Styleä sinne tänne. Kynsistä tuli kovin tyttömäiset, tykkäsin. :)


Käytetyt tuotteet:
- Gina Tricot Base -aluslakka
- China Glaze Dance Baby
- Dollish Polish Sonnlight Star
- China Glaze Wicked Style
- Essie Blanc
- Konad m36 -leimauslaatta
- Konad valkoinen leimauslakka
- Seche Vite -pikakuivattaja


20 kommenttia:

 1. Aivan ihanat lakkaukset! <3
  Mun on varmaan pakko tilata tuo Sonnlight Star.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa! <3 Kannattaa, se on niin ihanan söpö ja tyttömäinen lakka. :)

   Poista
 2. Ihanat! Niin kauniit lakkaukset...

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Marina, siitä tuli kyllä kivannäköinen! :)

   Poista
 4. Tosi nätit lakkaukset ja kokonaisuus miellyttää silmää ! :) Tuo Sonnlight Star on upea !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! :) Se on kyllä aivan ihana lakka! Mun kuvissa ei edes näy se ihana pieni microhologlitter/shimmer, mitä tuossa lakassa on.<3

   Poista
 5. Nää on todella tyttömäiset! Tykkään näistä taas niin paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät, kiitos Fani. :) Nää on kyllä niin tyttökynnet! :D

   Poista
 6. On kyllä tyttömäiset, mutta todella ihanat! ^_^
  Tätä Sonnlight Star lakkaa ei olekkaan näkynyt niin paljon blogeissa kuin sitä Emman ja Sissin lakkaa, mutta on tääkin kyllä kivan näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! :) Joo, minäkään en ole kyllä tähän liiemmin törmännyt! Harmi, ihana lakka on tämäkin, olisi kiva nähdä muidenkin toteutuksia. :)

   Poista