keskiviikko 20. elokuuta 2014

Ystävän lakkalaatikolla - Vihreää liukua

Erään perjantai-illan ohjelmaan ystävien luona kuului kynsien lakkailua. Pääsin taas penkomaan ystäväni lakkalaatikoita ja valitsinkin sieltä ei niin minulle tyypillisiä lakkoja, nimittäin vihreää. Tämä Sally Hansenin vaaleanvihreä lakka Pique Side oli kuitenkin niin kaunis, että halusin ehdottomasti lakata sillä.

Pique Sidessa on todella pientä kultaista shimmeriä, joka erottui kynsilläkin, mutta ei minun kuvissani. :D Googlesta löytyy tosin hyviä swatch-kuvia, jos jotakuta jäi kiinnostamaan. Lakka peitti ilokseni kahdella helpolla kerroksella, ja oli mukava levittää Sally Hansenin leveällä sudilla. Kaveriksi tälle löytyi H&M:n sinivihreä kiva glitterlakka, pullosta tosin en löytänyt nimeä... Tein kärkiin glitterliu'un, etten peittäisi liikaa nättiä pohjasävyä.

Kynsistä tuli kivat, vaikka ne ovatkin vihreät. :D Siedän helpommin tällaisia vaaleita vihreän sävyjä, mutta oli tässäkin hieman totuttelemista. Viihdyin kuitenkin näillä loppujen lopuksi oikein hyvin. Tarkkasilmäiset saattavat huomata, että viilasin kynsiä aika paljon lyhyemmäksi, ihan vaihtelun vuoksi. En osaa sanoa, tykkäänkö tästä mitasta vai en. :D


Käytetyt tuotteet:

- Orly Nail Defense -aluslakka
- Sally Hansen Pique Side
- H&M nimetön glitter
- Seche Vite -päällyslakka

6 kommenttia: