perjantai 26. heinäkuuta 2013

Baby blue french

Tähän manikyyriin en poikkeuksellisesti käyttänytkään luottoranskislakkaani Essien Sugar Daddya, vaan saman merkin Mademoisellea. Mademoisellen sain huhtikuussa syntymäpäivälahjaksi, ja se on siitä asti odotellut vuoroaan kynsille pääsyyn muiden käyttämättömien lakkojen joukossa. Sugar Daddy on vaan ollut niin kovasti mun mieleen, että sen testaamisen jälkeen ei ole tehnyt edes mieli kokeilla muita ranskislakkoja. Eikä sille voittajaa löytynyt nytkään.

Mademoiselle ei ainakaan minun kynsilläni neutraloinut kellastumia yhtä hyvin kuin Sugar Daddy, eikä sen sävykään sopinut minun ihooni niin hyvin. Lopputuloksesta tuli kyllä tasainen, mutta kynnet näyttivät jotenkin hieman muovisilta ja luonnottomilta. Kuvasta tämä ei oikein käy ilmi. Ehkä tulos olisi ollut parempi, jos olisin laittanut kaksi kerrosta. Mene ja tiedä.

Ranskalaisen kärjen lakkasin Models Ownin Blueberry Muffinilla. Lakka tuoksuu hennosti mustikoille ja tuo vaaleansinisen sävy on ihana. Koostumus oli kuitenkin paksuhkoa, mutta silti valuvaa, joten ranskalaisen manikyyrin tekoon tämä lakka ei ollut välttämättä paras valinta. Rajat onnistuin saamaan siitä huolimatta siisteiksi. Aluksi suunnittelin käyttäväni koristeluihin sinisiä kuivakukkia, mutta kun olin yhden jo ehtinyt läntätä nimettömään, totesin, että lopputulos ei näytäkään hyvältä. Tämän jälkeen päädyin palaamaan tuttuun ja turvalliseen eli glitteriin. Testaamattomista lakoista valitsin Golden Rosen Jolly Jewels 102:n rajalle töpöteltäväksi.

Lopputuloksesta tuli mieleinen ja olin kyllä tyytyväinen näihin kynsiin. :) Sininen on mulle vähän hankala väri, jota vierastan omilla kynsilläni, mutta tuollaiset suloiset "baby blue" vaaleansiniset kyllä miellyttävät kovastikin. Monia muitakin blogeja lukiessa tuntuu, että juuri sininen on monelle sellainen väri, joka ei tunnu kynsillä omalta. Onko teillä jotain tiettyjä värejä, joita vierastatte?


Käytetyt tuotteet:

- Orly Calcium Shield -aluslakka
- Essie Mademoiselle
- Models Own Blueberry Muffin
- Golden Rose Jolly Jewels 102
- Seche Vite -pikakuivattaja

4 kommenttia:

  1. Sulle olis haastetta aiheesta "miten muokkaan blogini kuvia" täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta! :) Näitä onkin ollut mielenkiintoista lukea eri blogeista. Taidan tarttua heti toimeen. :D

      Poista
  2. Alkuun varsinkin vierastin kaikkea nudesta tai muuten tosi luonnollisesta väristä poikkeavaa. Hetken aikaa sai kerätä rohkeutta, mutta kirkkaisiin väreihin ihastuttuani laittaisin mieluiten aina orassia tai pinkkiä! Tos upeat kynnet, jälleen kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iina! :) Hauska juttu, itse asiassa minäkin ennen tätä harrastusta vierastin kaikkia yhtään vähääkään värikkäitä kynsilakkoja. Kaikki mun lakat oli läpikuultavia luonnollisia vaaleanpunaisia. :D Ei uskoisi, kun nykyään ei ole mitään ongelmaa kulkea neonpinkeissä kynsissä. =)

      Poista