perjantai 12. heinäkuuta 2013

Melkein klassinen ranskalainen

Kuten blogista varmaan jo huomaa, olen todella tykästynyt ranskalaisiin manikyyreihin. Sellaista olisi tarjolla taas, nyt kuitenkin hieman klassisempana versiona. En kuitenkaan malttanut pitäytyä täysin perusranskiksessa, joten lisäsin joukkoon glitteriä. Kyseinen lakka on edellisessäkin postauksessa vilahtanut H&M:n Rooftop Party. Käytin sitä nyt kaksi kertaa peräkkäin, koska aikaisemmin en edes muistanut omistavani koko putelia. :D

Valkoiset kärjet on tehty China Glazen White on Whitella, joka on valitettavasti melko tuskastuttava lakka. Koostumus on paksuhkoa ja ainakin koko kynnelle lakattuna se raidoittuu ärsyttävästi. Valitsin sen kuitenkin tähän lakkaukseen kapean sudin takia. Lempivalkoisessani Essien Blancissa on leveä Suomi-suti, jolla ranskalaisen manikyyrin tekeminen on mielestäni kapeaa sutia hankalampaa. Sen takia en edes lähtenyt yrittämään Essiellä. Pienelle alueelle lakattuna tuon China Glazen kanssa pärjäsi, mutta lakan paksuus ei kuitenkaan miellytä. Ehkä parin ohentajatipan kanssa tilanne olisi toinen.

Kynsistä tuli jälleen näköiseni ja ei varmaan ole yllätys, että viihdyin näissä mainiosti. :)


Käytetyt tuotteet:
- Orly Calcium Shield -aluslakka
- Essie Sugar Daddy
- China Glaze White on White
- H&M Rooftop Party
- Seche Vite -pikakuivattaja

Kynnet ja likainen parvekkeen pöytä. :-D

4 kommenttia:

  1. Nätit. :) Mun pitänee laittaa Sugar Daddy hankintalistalle kun omat kynnet on nyt ihan keltaset, ei voi aatellakkaan ranskista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Sugar Daddy on kyllä aivan huippu ranskislakka. Minullakin omat kynnet hieman kellertää, mutta tuo tuntuisi hieman peittävän ja neutraloivan keltaisuutta. :)

      Poista
  2. Viilaatko kynnen sivuilta kynsiä? Näyttäävät nimittäin omaan silmään paljon rakennekynsiltä kun ovat tuon muotoiset ja ihan kuin kapenesivat vähän kärjestä, sirot ja nätit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu, kyllä mä tykkään näyttää myös kynsien sivuille viilaa! Lisäksi mun kynnet myös hieman käpristyvät kasvaessaan pitkiksi, joten senkin takia ne ovat melko kapeat. Aika usein saan kyllä kommenttia, että kynteni näyttävät ihan rakennekynsiltä. :D

      Poista