maanantai 15. heinäkuuta 2013

Liukuvärjäysharjoittelua

Liukuvärjäys on pitkään kuulunut suosikkikoristelutyyleihini muiden kynsissä, mutta jostain kumman syystä en ollut itse saanut aikaiseksi testata sitä ikinä. Oli jo korkea aika tehdä asiaan muutos, joten ryhdyin tuumasta toimeen tämän tutoriaalin avulla. Lakoiksi valikoituivat testaamaton Gina Tricotin Candy Pink sekä Essien the Girls Are Out. Tähän asti kokeilemani Gina Tricotin lakat ovat olleet positiivisia yllättäjiä laatunsa puolesta, mutta Candy Pink oli melko luirua. Kolmannellakaan kerroksella en saanut täysin tasaista ja peittävää kerrosta. :( Harmi, koska lakka on todella suloinen ja poikkeaa hieman muista vaaleanpunaisista lakoista, sillä tämä sisältää kultaista shimmeriä, joka ei valitettavasti minun kuvissani näy.

En kuitenkaan välittänyt kevyestä läpikuultavuudesta, koska töpöttely peittäisi pienet virheet pohjalakasta varsinkin, kun kärkiin oli tulossa tummempaa väriä. Muutama sananen tuosta käyttämästäni Essiestä; aivan ihana! Se on ollut kerran kynsillä yksinäänkin, mutta valitettavasti minulla ei ole siitä julkaisukelpoisia kuvia. Lakka peitti kahdella kerroksella ja sävy on tällaiselle pinkin ystävälle kovasti mieleinen. Ja tuo kimalteleva shimmer, joka erottuu varjossakin selkeästi, ai että. <3

Jatkossa aion tehdä liukuvärjäyksiä useammin, on se sen verran helppo ja nopea tapa saada kivat kynnet aikaan. :) Kynsistä tuli kylläkin melko paksut, koska lakkaa on niin monta kerrosta. Ensinnäkin kuivatin Candy Pinkin Seche Vitellä, koska kärsivällisyyteni ei riittänyt odottelemaan lakan kuivumista itsekseen. Töpöttelystä jääneen epätasaisen pinnan tasoitin jälleen kahdella kerroksella SV:tä.

Mitä olette mieltä, onnistuiko liukuväri? Onko lopputulos riittävän liukuva?



Käytetyt tuotteet:

- Orly Calcium Shield -aluslakka
- Gina Tricot Candy Pink
- Essie the Girls Are Out
- Seche Vite -pikakuivattaja




4 kommenttia:

  1. Mielestäni oikein onnistuneet kynnet. :) Värivalintoineen kaikkineen. :) Itse harjoittelen edelleen, en saa niin kaunista jälkeä aikaiseksi kuin haluaisin ja siksi peitänkin ne kaikessa komeudessaa vielä yhdellä kerroksella jostain shimmerlakkaa. Sitten kelpaa nirsoimmallekkin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! :) Jonkun shimmer- tai glitterlakan käyttö liukuvärjäyksen päällä on kyllä kivannäköistä! :) Ja jos sillä saa lopputuloksesta muutenkin hienomman näköisen niin aina parempi. Täytyy joskus testata itsekin.

      Poista
  2. Jos haluut vinkkejä nii kannattaa kastella se meikkisieni ennen ku alkaa töpötteleen. Tai sit laittaa siihen sieneen myös tota vaalempaa sävyy ni toi raja hämärtyy paremmin. Ja viel kolmas vinkki et kannattaa levittää top coat sillee et se lakka on viel hintsusti märkä jollon seki häivyttää tota rajaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä. :) Käyttämässäni ja postaukseen linkittämässäni tutoriaalissa käytiin läpi nuo kaksi ensin mainitsemaasi, joten ne tuli lakkausta tehdessä hyödynnettyä. Samoin päällyslakan vetäisen aina vielä hieman kostealle lakkapinnalle.

      Poista