torstai 5. syyskuuta 2013

Hawaiian French

Näissä kynsissä yhdistyi kolme minun tekemilleni lakkauksille hyvin tyypillistä ominaisuutta. Pinkkiä, kimallusta ja ranskalaisia manikyyrejä on vilahdellut blogissani paljon ja tässä lakkauksessa yhdistin ne kaikki. Pohjalle laitoin jälleen kaksi kerrosta Essien Sugar Daddya väriä tasoittamaan. Kärjet tein Orlyn Hawaiian Punchilla, joka on kaunis pinkki shimmerlakka. Kyseistä lakkaa en ole aiemmin käyttänyt muuta kuin varpaankynsillä, jolloin sitä on riittänyt mainiosti yksi kerros. Myöskään ranskalaisiin kärkiin en tarvinnut yhtään sen enempää kerroksia. Todella iso peukku siis Hawaiian Punchille peittävyytensä puolesta. Muutenkaan minulla ei ole lakasta mitään pahaa sanottavaa. Täytyy joskus testata, miten hyvin se peittää koko kynnelle levitettynä.

Hawaiian Punch on muuten ainakin pullossa hyvin samannäköinen kuin toinen lempilakkani Essien Tour De Finance. Pinkki pohjaväri näissä molemmissa on kovasti samantuntuinen ja kummassakin on lisäksi sinistä shimmeriä. Jos et ole yhtä perso pinkeille lakoille kuin minä, et varmaankaan tarvitse molempia. :)

Koristeluiksi sutaisin kynsien sivuille Golden Rose Jolly Jewels numeroa 102 lakan omalla siveltimellä. Idean levittää glitteriä hieman eri tavalla sain Kissan Kynnet -blogin Yuen näistä ihanista kynsistä. Manikyyristä tuli todella mieluinen ja tuijottelin kynsiä taukoamatta. :) Auringon paisteessa nämä kimaltelivat ihanasti. Löytyykö teidän kokoelmistanne dupeja tai lähes dupeja, mistä ette kuitenkaan malta luopua?


Käytetyt tuotteet:

- Orly Calcium Shield -aluslakka
- Essie Sugar Daddy
- Orly Hawaiian Punch
- Golden Rose Jolly Jewels 102
- Seche Vite -pikakuivattaja



4 kommenttia: