keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Pom pom kukkasin

Näiden kynsien pohjalla on China Glazen suloinen glitterlakka Pom Pom. Peittävyys tällä ei ollut järin hyvä, jouduin nimittäin laittamaan neljä kerrosta, ja silti välillä tuntui, että kärjet kuultelevat hieman läpi. Pom Pom lienee tarkoitettu topperiksi toisen lakan päälle ja uskoisin, että tämä sopisi mainiosti myös glitterliukuun. Kaunis ja näyttävä lakka joka tapauksessa. Onneksi Pom Pom kuivui kohtuullisen nopeasti, joten kerrostaminen ei ollut suunnattoman tuskaista. Seuraavan kerran käytän tätä kuitenkin jonkun muun lakan kaverina.

Koristeluiksi halusin tehdä rentoja kukkasia. Jostain syystä suorien ja/tai symmetristen viivojen vetäminen kynsille on minulle suunnattoman vaikeaa, mutta ihan nätit näistä tuli silti. Koristelut ja lakka sointuvat mielestäni mukavasti yhteen, eivätkä kukkaset peitä upean Pom Pomin kimallusta liikaa. Tykkäsin kovasti näistä kynsistä, vaikkeivat nämä mitkään mestariteokset olekaan. :) Tällä kertaa nappasin myös kuvat kynsistä vähän kauempaa "asukuvan" tapaan. Idean apinoin Bambi likes to polish -blogista. :) Pysyykö teillä sivellin hyvin kädessä vai taisteletteko jo viivojenkin kanssa kuten minä? :D


Käytetyt tuotteet:

- Orly Calcium Shield -aluslakka
- China Glaze Pom Pom
- Oumaxin valkoinen akryylimaali
- Seche Vite -pikakuivattaja



2 kommenttia:

  1. Viivat on musta kaikkein vaikeimpia maalattavia!

    Nää kynnet on tosi valloittavat. Pitäiskin kokeilla tuota Pom Pomia tuolla tapaa koko kynnelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä etten ole ainoa, jolle viivat tuottavat hankaluuksia! :D

      Kiitos paljon! :) Se on kyllä tosi ihana noin koko kynnellä, harmillisen ohut vain. :/ Jotenkin mä luulin, että se olisi peittänyt kunnolla vähän vähemmilläkin kerroksilla.

      Poista