lauantai 28. syyskuuta 2013

White & Glitter

Näin alkuun pahoittelut tahattomasta bloggaustauosta! Kannettavani laturi rikkoutui, joten en ole voinut käyttää konettani. Tätäkin postausta kirjoitan nyt lainaan saamallani miniläppärillä. Sitä odotellessa, että uusi laturi saapuu Kiinasta. Kynsiä olen toki tässä välissä lakannut, joten kuvia on varastossa odottamassa julkaisuaan. :)

Näissä kynsissä pohjalla on kolme hyvin ohutta kerrosta lempivalkoistani Essien Blancia. Kynsien tyveen töpöttelin kolmea eri glitterlakkaa lakkojen omilla siveltimillä. Ensimmäisenä käytin China Glazen I'm not Lionia, joka on täynnä tiheää pientä kullanväristä holografista glitteriä. Epäleijonan päälle töpöttelin Orlyn Haloa. Se sisältää hieman isompia glittereitä sekä kullan että hopean värissä. Viimeistelin kynnet vielä hopeisella Essien Set in Stonesilla, ja tadah! Glitteröverit ovat valmiit.

Manikyyrin upeaa kimallusta oli hieman hankala saada kaapattua kuviin. Tykkäsin kynsistä kovasti! Nämä oli todella helppo tehdä, mutta lopputulos oli silti näyttävä. Mitäs te olette mieltä? :)


Käytetyt tuotteet:

- Orly Calcium Shield -aluslakka
- Essie Blanc
- China Glaze I'm not Lion
- Orly Halo
- Essie Set in Stones
- Seche Vite -pikakuivattaja
4 kommenttia: