torstai 19. joulukuuta 2013

Distressed Nail Art

Inspiroiduin Chalkboard Nailsin kivasta ja helpontuntuisesta tutoriaalista, jolla saa kuitenkin aikaan varsin monimutkaisen näköiset ja näyttävät kynnet. Valitsin hommaan värilakoiksi muutaman korkkaamattoman Color Clubin lakan sekä jo aiemminkin kokeillun saman merkin East Austinin. Sudin niitä ohjeiden mukaan valkoisen pohjan päälle ja viimeistelin China Glazen mustalla Liquid Leatherilla.

Kynsistä tuli vallan hauskan näköiset ja kivan freesit. Nämä oli mukavan helppo tehdä, ja oikeastaan voisin myös sanoa, että lakkojen sutiminen vapaasti sinne tänne on varsin terapeuttista. Suosittelen kokeilemaan! Variointimahdollisuuksiakin kun on loputtomiin. Ja tässä on myös ovela tapa saada monta pulloa kerralla pois testaamattomien laatikosta, hehe. ;-) Päänvaivaa vain tuottaa, miten merkitsen tämän tunnisteisiin.


Käytetyt tuotteet:
- Orly Calcium Shield -aluslakka
- Essie Blanc valkoinen
- Color Club Lady Holiday harmaa
- Color Club Wicker Park lila
- Color Club East Austin koralli
- China Glaze Liquid Leather musta
- Essie Good to Go -pikakuivattaja



10 kommenttia:

  1. Tällaiset kynnet on kyllä näyttävän näköiset, ja vielä helppo tehdä! Mikäs sen parempaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin, ja toteutusmahdollisuuksia on rajattomiin! :)

      Poista
  2. Haha, mä tein joku viikko sitten mun puhelimen kuoret vastaavalla tekniikalla, tosin ristiin rastiin ja se mikä tässä on "hauskaa", niin käytin samoja värejä kuin sä, jopa yksi sama lakka: Wicker Park. Harmaa tosin oli vaaleampi, mutta muuten :) Samaa meinasin kynsille jossain vaiheessa, nuo näyttää kivoilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, hauska sattuma kieltämättä! :) Olisi mukava nähdä millainen lopputuloksesta tuli, ainakaan en blogissasi huomannut, että olisit kuoria julkaissut, tai sitten multa on mennyt ohi kokonaan. :) Kokeile ihmeessä kynsillekin, tämä on tosi kiva tekniikka kieltämättä!

      Poista
  3. Mulla tulee näistä kynsistä väkisin mieleen jotku 80-luvun kalsarit/tuulitakit :D Sama kuviointi tyyli. Ja taitaa nykypäivänäki löytyy samantyyppisiä leggingsejä. Mutta tää on hauska idea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, aivan totta! :D Sama tulee mullekin mieleen nyt kun sanoit. :) Ja jep, saman tyyppisiä leggareitakin näkyy paljon katukuvassa. :D

      Poista
  4. Tosi hauskat ja hienot kynnet!:--)

    http://kynnellekykeneva97.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Tykkään näistä paljon! Kokeilen varmaan samaa tekniikkaa itse joskus :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi! :) Kokeile ihmeessä, tällaisia on mukava ja helppo tehdä. :)

      Poista