keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Hempeilyä

Essien Neo Whimsical oli odotellut testausvuoroaan jo jonkin aikaa, kunnes nyt uskalsin tarttua siihen. Lakka on hieman lilaan taittava kylmä likaisen vaaleanpunainen creme, joten pelkäsin, että levittäminen olisi painajaista. Ensimmäinen kerros kyllä raidoittui, mutta muuten levittäminen oli yllättävän mukavaa. Ohutta tämä oli, joten jouduin laittamaan huimat neljä kerrosta saadakseni täysin peittävän lopputuloksen. Tämä oli minulle jonkinasteinen yllätys, koska olin lukenut muutamasta kynsiblogista, että kolme kerrosta riittäisi. Levittämäni lakkakerrokset olivat kuitenkin todella ohuita, joten täytyy testata tätä joskus uudelleen hieman tuhdimmin kerrostaen. Toisaalta lakka kuivui nopeasti.

Koristeluiksi valitsin nätit kukkadecalit, joiden päälle sudin vielä Essien Pure Pearlfectionia tuomaan pientä kimallusta. Olen käyttänyt decaleja melko vähän, joten asettelu on aika pielessä. Olin varsin hätäinen ja töskäsin aika paljon, kun yritin saada näitä nätisti kynnelle. Toisen käden kohdalla homma alkoi kuitenkin jo sujua ihan mallikkaasti. Täytyy jatkossa käyttää vähän useammin siirtokuvia koristelussa, niillä on kuitenkin helppo saada kaunista jälkeä kohtuullisen nopeasti. Ei varmasti pääse taidotkaan näin pahasti ruostumaan kun välillä harjoittelee... ;-)

Lakan väri ei oikein sopinut ihonsävyyni. Yleensä juuri tällaiset vähän kylmemmän sävyiset lakat pukevat minua, mutta tämä sai ihoni näyttämään hieman punakalta. :D Harmi, sillä kovin kaunis lakka on kyseessä. Pure Pearlfection sen sijaan saa kehuja osakseen! Ihana! Onko tämä nyt sitten shimmeriä vai glass fleckiä, mutta joka tapauksessa mukava piriste esimerkiksi cremelakkojen päälle. Seuraavalla kerralla testaan koko kynnelle.


Käytetyt tuotteet:
- Orly Calcium Shield -aluslakka
- Essie Neo Whimsical
- Essie Pure Pearlfection
- kukkadecalit
- Essie Good to Go -pikakuivattaja


10 kommenttia:

  1. Voi kuinka nätit, niin munnäköiset. :) Vaikka lilat! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miracle! :) Tee ihmeessä samanlainen toteutus vaaleanpunaisena. :)

      Poista
  2. Toi Essie on niin kauniin värinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, se on ihana! <3 Harmi vaan, kun ei oikein sopinut minulle. :/

      Poista
  3. Ihanan kauniit kynnet :)
    Eikä lainkaan ole siirtokuvien asettelu pielessä! Ainakaan miun mielestä :)

    Mie jään odottamaan miltä toi Essie Pure Pearlfection näyttää koko kynnellä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne! :) Mukava kuulla, ettei decalit näytä olevan hassusti! Olisin vain halunnut ne vähän "vinommin" kynsien sivuille, mutta jotenkin panikoin ja hätäilin! :D Joo, täytyy todellakin kokeilla tuota Essietä vaikka jonkun nätin cremelakan päällä koko kynnelle levitettynä. :)

      Poista
  4. Pure Pearlfection on mulla ostoslistan kärkipäässä.. Hinta vain kirpaisee sen verran, mutta ehkä sen voisi itselleen joululahjaksi... Ihanat kynnet, jälleen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Masa! :) Joo, siinä olisi varsin ihana joululahjaidea itselle, se on todella kaunis lakka! :)

      Poista
  5. Hyvin kauniit ja hempeät, decalit passaa ihan nappiin lakan kanssa. Mulle Pure Pearlfection on sellainen pelastajalakka jos sävy ei osu ihan nappiin tai lakkaus kaipaa vielä jotain niin sitä on hyvä laittaa päälle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sissi! :) Todella ihanaa kuulla kehuja sinulta, kun blogissasi näkee aina niin kauniita manikyyrejä erilaisien decalien kanssa! Sinun innoittamana itse asiassa tilasinkin ison kasan siirtokuvia koristevarastoihini. Aivan totta kyllä, Pure Pearlfection antaa mukavaa ilmettä lakkauksille. On se vaan ihana lakka. :3

      Poista