tiistai 25. maaliskuuta 2014

Persikkainen ranskis

Minun kohdallani keväiset säät ja auringon paiste tarkoittavat sitä, että kynsille alkaa valikoitua lähinnä kirkkaita sekä pastellisia sävyjä. Tähän keväiseen ranskalaiseen manikyyriin halusin yhdistää Gina Tricotin persikan väristä cremeä Bright Peachia sekä Orlyn hopeakultahilettä Haloa. Molemmat ovat varsin mallikelpoisia ja hyväkäytöksisiä lakkoja ja näyttävät upeilta niin yhdessä kuin erikseen.

Halossa pidän erityisesti siitä, että se on yhtä aikaa sekä näyttävä, että hillitty. Mukavaa vaihtelua tyypillisiin hilelakkoihin, joissa on mukana myös isompaa hexiä. Bright Peach levittyy tasaisesti ja peittää hyvin. Olen heikkona persikan sävyihin, joten Kirkas Persikka miellyttää silmääni kovasti. Tykkäsin näistä kynsistä hirmu paljon! Noh, ovathan nämä aivan minun tyyliseni!

Ensimmäistä kertaa kokeilin myös Gina Tricotin aluslakkaa, kun sitä on niin moni bloggari kehunut. Eikä turhaan! Varsin mukava tavallinen aluslakka on kyseessä; edullinen, kuivuu nopeasti, suojaa kynttä värjäytymiltä ja pitää lakat hyvin paikoillaan. Aion ehdottomasti ostaa jatkossakin. Muuten en halpislakoista perusta, mutta nämä Gina Tricotin lakat ovat vieneet sydämeni eikä aluslakkakaan ollut poikkeus. :)


Käytetyt:
- Gina Tricot Base -aluslakka
- Essie Mademoiselle
- Gina Tricot Bright Peach
- Orly Halo
- Seche Vite -pikakuivattaja


13 kommenttia:

  1. Ihanat jälleen ♥ Täällä on myös yksi, joka on antanut osan sydämestään Ginatricotin lakoille, todella toimivaa tavaraa :) Aluslakkaakin on jo toinen pullo menossa vaikka muutamia värjäyskepposia on jättänyt jälkeensä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi ♥ Ihmeen laadukkaita lakkoja nämä kyllä ovat! Hyvä tietää, että värjäytymiäkin on sattunut; osaan sitten laittaa kaksi kerrosta riskialttiimpien värien alle. :)

      Poista
  2. Tosi kauniit! Täällä kans Ginan aluslakka käytössä :)

    VastaaPoista
  3. Ooi kun on ihanat kynnet! ^_^
    Miulta löytyy samainen lakka ja olen myös hurahtanut Ginan lakkoihin :P Niissä on niin hinta-laatusuhde kohdillaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne! :) Kyllä, niin todellakin on. Mä jaksan aina yllättyä miten noin edullisella hinnalla saa niin hyvää laatua. :D

      Poista
  4. Ihanan keväiset! <3 Mää oon suunnitellu marssivani joku päivä Ginaan ku tarttis alus- ja päällyslakkaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katarooma! ♡ Kannattaa ehdottomasti. :) Päällyslakasta tosin en osaa sanoa. Sekin minulta löytyy, mutta en ole sitä kertaakaan käyttänyt, koska olen niin addiktoitunut pikakuivattajiin. :D

      Poista
  5. Ihanat! Näistä tulee niin mieleen kevät ja aurinko! :3

    VastaaPoista
  6. Tosi nätit! Ginan lakat ON hyviä!

    VastaaPoista