sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Violetti holoskittlette

Olen sairastanut rajua angiinaa, joten sen takia blogin päivittäminen ja seuraamieni blogien lukeminen on jäänyt vähemmälle. Korkea kuume ja niin kova kurkkukipu, ettei edes vedenjuonti onnistu ovat ajaneet minut aika lailla petipotilaaksi. Antibioottikuurin myötä vointi on kuitenkin alkanut kohenemaan, joten I am back! :)

Vielä on julkaisematta muutamat kynnet ajalta ennen sairastumista, joten aloitetaan niistä. Tänään esittelen teille aurinkoisen kelin inspiroimat holokynnet. :) Testaamattomista valikoin tähän lakkaukseen Color Clubin ihanan violetin hololakan Eternal Beautyn. Uhmakkaasti päätin myös kokeilla heti leimaamista kyseisellä lakalla. Jo kokeilluista mukaan pääsi Essien kaunis kylmän vaaleanpunainen creme Go Ginza hieman pehmentämään kokonaisuutta.

Päädyin tekemään lakoilla eräänlaisen skittletten. Lakkasin nimettömän ja keskisormen Go Ginzalla ja loput Eternal Beautylla. Molemmista lakoista minulla on pelkästään hyvää sanottavaa; peittävän lopputuloksen sai nimittäin kahdella kerroksella. Hololakat ja vaaleat cremet kun tuntuvat usein olevan melko hankalia tapauksia, mutta nämä saavat kyllä minulta kiitosta osakseen. :)

Leimasin Go Ginzalla lakattujen kynsien päälle Konadin laatasta m79 söpöä ristikkokuvioita. Leimoissa on virheitä, mutta en jaksanut masentua niistä, sillä kaikkiaan kynsistä tuli kuitenkin mieluisat! Aurinkokin näyttäytyi kuvauspäivänä, joten sain ikuistettua pienen palan Eternal Beautyn upeaa holoefektiä.


Käytetyt:
- Orly Calcium Shield -aluslakka
- Color Club Eternal Beauty
- Essie Go Ginza
- Konad leimauslaatta m79
- Sally Hansen Diamond Flash -pikakuivattaja


20 kommenttia:

 1. Onpa kauniit! Eternal Beauty on ihan loistava leimaukseen, samoin kuin muut kokoelman lakat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sissi! :) Jep, onneksi ostin myös Beyondin ja Halographicin!

   Poista
 2. Oi, onpas hienot kynnet! Tykkään tosi paljon violetista, joten nämä iskevät täysillä muhun! Myös kivan simppelit koristelut, jotka eivät peitä liikaa lakkojen kauneutta :) Hyvin oot saanut holoefektin esille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäät Daniela, kiitos paljon! :)

   Poista
 3. Todella nätti skittlette, yksinkertaisen kaunis! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan mahdottoman kauniit kynnet! Wau! ^_^
  Ja oih mitä värien ilotulitusta alimmaisessa kuvassa Eternal Beauty:lla! Ehkä pakko hommata tää lakka ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä upea lakka, varsinkin auringossa. :) Suosittelen. Kiitos Nanne! ^^

   Poista
 5. Upeat <3 Tuo holoefekti on kyllä niin hyvä noissa CC:n lakoissa :)

  VastaaPoista
 6. Nää on niin nätit, että huh! :)
  Ginza on kyl yks parhaista lakoista mitä Essieltä on tullut, omani on jo surullisen paljon vajunut... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! :) Joo, se on kyllä ihan mahtava laadultaan ja niin nätin värinenkin! Höh, ei muuta kuin uusi tilaukseen! :)

   Poista