torstai 24. heinäkuuta 2014

Unicornification

Minä olin yksi niistä, joka ei ehtinyt saada omia kappaleitaan Dollish Polishin suomalaisten bloggaajien kokoelman lakoista julkaisuhetkellä. Ennakkotilasin siis koko kokoelman ja nämä ihanuudet saapuivat hiljattain uuteen kotiinsa. <3

Oli todella vaikea valita, millä ihanuudella lakkaisin ensimmäisenä. Päädyin Saara Sarvaksen suunnittelemaan lilaan glitterunelmaan Unicornificationiin, koska tajusin, etten ole vähään aikaan lakkaillut lilan tai violetin sävyisillä kynsilakoilla.

Unicornificationin pohjalle lakkasin yhden reilumman kerroksen Essien lilaa cremeä Bond With Whomeveriä, koska arvelin, ettei ohut jellypohjainen Unicornification peitä kovin hyvin yksinään. Essie oli aika nappi valinta värinsä puolesta tämän alle ja on muutenkin aivan ihana lakka, levittyy kuin unelma. Unicornificationia on kaksi kerrosta Essien päällä.

Etusormien ja peukaloiden kynsiin pääsi jälleen ihanainen Essien vaaleanlila creme Go Ginza muutaman pastellisen niitin kera. Pikkurillien kynsissä on IsaDoran tekstuuri Pink Crush. Olen jostain syystä viime aikoina tykännyt käyttää paljon jo kokeiltuja lakkoja, vaikka uusien laatikko pursuileekin. :)

Näillä lakoilla sain aikaan mieleisen skittleten. Katsokaa nyt tuota Unicornificationin upeutta. <3 Olen kyllä onnellinen, että omistan sen viimein.

P.S. Huomenna olen lähdössä Kalajoelle Bimmerpartyille, ja kynnet on yhä tekemättä. Ehdotuksia? ;) Löytyykö lukijoista muita BMW-harrastajia tai partyille lähtijöitä?

Käytetyt tuotteet:
- Gina Tricot Base -aluslakka
- Essie Go Ginza
- Essie Bond With Whomever
- Dollish Polish Unicornification
- IsaDora Pink Crush
- Seche Vite -pikakuivattaja

16 kommenttia:

  1. Nää on ihanat ♡ Mä itekkin haluaisin ton lakan ^__^ En malta odottaa, että esittelet muutkin lakat täällä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara! <3 Onhan se upea, ehdottomasti hankkimisen arvoinen! ;) Esittelyt muistakin tulossa heti kunhan pääsevät kynsille. :)

      Poista
  2. Enpä oo nähny muualla näin kivoja kuvia Unicornificationista! Siltikään en aio sitä hankkia, sillä tuskin tulisi käytettyä:D Hyvin sopii kaikki yhteen näissä kynsissä:)

    VastaaPoista
  3. Kauniit! Hahaa, tervetuloa Kalajoelle! ;)

    VastaaPoista
  4. Toimii! Kaikki sopii täydellisesti yhteen<3

    VastaaPoista
  5. Todella kauniit kynnet! Oih! ♡
    Mie skippasin kaikki noi bloggaajalakat, luulen että miulla ne jäis vaan laatikkoon pölyttymään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne! <3
      Oho, sulla on ollut hyvä itsekuri! :D

      Poista