torstai 10. heinäkuuta 2014

Minttuinen & beige vino ranskalainen manikyyri

Tilasinpa minäkin viimein L.A. Girlin sööttejä mattaglitterlakkoja. Näitä on vilahdellut useammassa blogissa jo pidemmän aikaa ja aina olen ihastuneena huokaillut, miten söpöjä nämä ovat. Nytpähän on minullakin, jee!

Ensimmäisenä halusin kokeilla minttua Splashia, joka on mielestäni kokoelman kaunein. Lakkasin vinon ranskalaisen manikyyrin OPIn Don't Bossa Nova Me Aroundilla ja rajoille tuputtelin meikkisienen palalla tätä Splashia. Molemmat näistä ovat varsin kivoja lakkoja, tykkään! Don't Bossa Novaa olen käyttänyt myös aiemmin, nytkin se levittyi ongelmitta ja peitti kahdella kerroksella. Splashissa oli sopivan tuntuinen lakkapohja ja glittereitä ei tarvinut kalastella. Kynsistäkin tuli tekijänsä näköiset ja silmää ilahduttavat. :)

Käytetyt tuotteet:
- Gina Tricot Base -aluslakka
- Essie Sugar Daddy
- OPI Don't Bossa Nova Me Around
- L.A. Girl Splash
- Seche Vite -pikakuivattaja

29 kommenttia:

  1. Ihana hemppis-ranskis!! Jälleen kerran ;)

    VastaaPoista
  2. Nuo L.A Girlin glitterit on kyllä omistamisen arvoisia. Niillä saa nopeasti loihdittua upeat kynnet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älkää viittikö... mä oon kohta ostoksilla (taas)! :DD

      Poista
    2. Eikö sulla mula ole näitä vielä? JOO heti sitten ostoksille!! :D

      Poista
    3. Joo kyllä sä E-S tarviit näitä! ;D

      Poista
  3. Kauniit, oikeastaan upeat lakkaukset...

    VastaaPoista
  4. Valtavan kauniit kynnet! Herkulliset suorastaan. Sulla on niiin kauniita ranskiksia aina, olet todella taitava. Osaispa itekin. Teetkö ranskikset vapaala kädellä vai käytätkö apuna jotain? Ootko tehny minkään moisia ohjeita ranskisten tekoon, tai ootko harkinnu tekeväs? Minä ainakin näkisin mielelläni vaikka videolta kuinka taiteilet kyntesi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sanna! :) Olipa hyvän mielen kommentti. <3 Vapaalla kädellä teen ranskikset aina. Voisin kyllä ilman muuta tehdä kuvallisen tutoriaalin tai miksei vaikka videonkin. :) Pistän siis toiveesi korvan taakse!

      Poista
  5. Oijoijoijoi mitkä kynnet! IHANAT! ^_^

    VastaaPoista
  6. Jotenkin vasta tänään havahduin seuraamaan sun blogiasi, vaikka näin järjettömän nättiä jälkeä olisi halunnut olla näkemässä jo aiemmin! Aivan ihanat kynnet, ja minäkin olen rakastunut noihin LA Girlin glittereihin. Ne on ainoita glittereitä, joita mulla on tullut lyhyen ajan sisällä käytettyä useampia kertoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Papu! :) Mukava kuulla että viihdyit ja tervetuloa seuraamaan! Nuo LA Girlin glitterit on kyllä vallan ihastuttavia! Mulla on Dollish Polishin bloggaajakokoelman testailu kesken, joten en ole päässyt vielä muita testaamaan kuin tämän. Siellä ne hyllyssä kovasti huutelevat kynsillepääsyä. :)

      Poista