lauantai 26. lokakuuta 2013

Glittery Candy Apple

Turvallisella linjalla jatketaan näillä kynsillä. Tämän manikyyrin värimaailma ja lakkaustyyli ovat hyvin lähellä sydäntä, joten tätä voisi sanoa turvalakkaukseksi. Kärjet on tehty Essien Mint Candy Applella ja rajoille sudin jo suosikkiglittereiden joukkoon päässyttä Jolly Jewels 102 -hopeista hilelakkaa. Mint Candy Apple on ihanan minttuinen creme, mutta koostumuksessa on hieman toivomisen varaa. Koko kynnelle käytettynä kaksi kerrosta peittää, mutta lakka tuppaa hieman raidoittumaan leveästä Suomi-siveltimestä huolimatta, joten kolmas kerros on tarpeen. Ranskalaiseen manikyyriin kaksi kerrosta riitti kuitenkin mainiosti. Tykkäsin näistä kynsistä kovasti ja nämä kuvastavatkin lakkailutyyliäni varsin hyvin. Minttu kuuluu suosikkiväreihini, vaikka puhtaan vihreissä kynsissä sen sijaan tunnen oloni hieman epämukavaksi. Millainen on teidän turvalakkauksenne? :)


Käytetyt tuotteet:

- Orly Calcium Shield -aluslakka
- Essie Sugar Daddy
- Essie Mint Candy Apple
- Golden Rose Jolly Jewels 102
- Seche Vite -pikakuivattaja


10 kommenttia:

 1. Tosi kaunis ranskis:) MCA on lähtenyt kiertoon juuri pskan koostumuksensa vuoksi mutta mintunväriset lakat ovat noin muuten lähellä sydäntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sissi! :) Harmi kyllä kun tuon laadussa ei ole kehumista. Omani olen saanut rakkaalta sisareltani lahjaksi, joten tunnearvon ja kauniin sävyn takia se saa pitää paikkansa kokoelmassani. :)

   Poista
 2. Voi miten suloiset lakkaukset :) Tykkään hirveästi!
  Itse en ole vielä löytänyt itselle sitä ominaista turvalaukkausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! :) Hmm, ehkä se on ihan hyvä, niin ei tule lakattua kynsiä joka kerralla lähes samalla tavalla, niin kuin minä teen! :D

   Poista
 3. Nyt pitää kyllä kysyä sulta, koska sulla on aina niin kauniita ranskiksia. Millä tekniikalla ne teet? Lakkaatko ranskislakan alle vai päälle? Suditko kärjen vapaakätisesti? Jos lakkaat ranskislakan alle ja kärjen päälle, miten korjailet ranskiskärjen viivaa, korjailetko ollenkaan?
  Terveisin Kettuuntunut Raumalta (taistelin äsken ranskalaisen manin kanssa pari tuntia ja sen tuloksena nakukynseilen ja rauhoitan hermojani huomiseen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos inkivaeaeri! :) Teen ranskiksen niin, että ranskislakka tulee alle ja kärjet teen vapaalla kädellä päälle. En korjaile rajaa. Rajan teen niin, että aloitan toisesta ulkonurkasta ja vetäisen lakan omalla siveltimellä hieman vinosti noin kynnen keskiosaan saakka. Sitten teen saman kynnen toisesta ulkonurkasta. Yleensä joudun laittamaan värilakkaa pari kerrosta kärkiin, joten toisella kerroksella voi tietysti hieman tasailla, jos ensimmäisellä kerroksella on tullut virheitä. Mä teen tosi usein ranskiksia, joten mun käsi on harjaantunut tosi paljon verrattuna siihen, miten mun ranskikset onnistui, kun harrastusta aloittelin. Eli toiston jälkeen toistoa vain kovasti! :D Tokihan erilaiset glitterit, decalit, tarrat ym koristeet ovat erinomainen keino peittää raja, jos tuntuu että pieleen meni.

   Poista
 4. Onpa kauniit, hempeät kynnet :)

  VastaaPoista