tiistai 15. lokakuuta 2013

OPI DS Extravagance

Kynsillä on kaksi kerrosta OPIn Designer Series Extravagancea. Kyseessä on upea violetti scattered holo -lakka, johon on helppo turvautua kun on kiire ja haluaa kynsille nopeasti jotakin nättiä. Hyvin peittävä, nopeasti kuivuva, helposti levittyvä ja ennenkaikkea kaunis lakka! Muuta sanottavaa minulla ei ole, kuin että ostakaa tämä jos ette jo omista. ;) Kuvauspäivänä aurinko ei paistanut, joten Extravagancen upeus ei niin hyvin käy kuvista ilmi, mutta näppäsin kuvan myös salamavalolla, jotta kimmellys hieman näkyisi!


Käytetyt tuotteet:

- Orly Calcium Shield -aluslakka
- OPI DS Extravagance
- Seche Vite -pikakuivattaja


8 kommenttia:

  1. Aivan mahtava lakka, en voi kuin ihmetellä miten en oo vieläkään lakannut omallani kun siitä kuitenkin niin kovasti tykkään! Musta tuo on pullossa jotenkin tummempi tai violetimpi kuin näissä sun kuvissa, jotka ovat kyllä näyttäviä otoksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet kyllä kieltämättä oikeassa, minun kuvissani se näyttää harmillisesti ehkä himpun verran todellisuutta haaleammalta! Mun täytyy kyllä opetella käsittelemään kuvia. Ihastuttava ja hyvinkäyttäytyvä tuttavuus tämä kyllä on! Joten ei kun lakkailemaan. :)

      Poista
  2. Tämä on toinen niistä kahdesta lakasta joita olen hankkinut tuplakappaleet:) Pitäisikin taas lakata tällä pitkästä aikaa, on se vaan niin upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin harkitsen toisen kappaleen harkintaa niin ehkä sitten uskaltaisi tarttua tähän useamminkin. Odotan kyllä innolla minkälaisen manikyyrin saat tästä tällä kertaa aikaan, mikäli sitten päädyt tällä lakkailemaan. :)

      Poista
  3. Ooh, miten kaunis lakka! Oon vastikään kiinnostunut kynsien lakkauksesta ja koristelusta ja nyt ajattelin alkaa hamstraamaan itsekin lakkoja :) Tää voisi olla ensimmäisiä, jotka tulee mun lakkavarastooni! Jos sua kiinnostaa tulla seuraamaan amatöörikynsi-intoilijan alkutaivalta, niin toivotan sut tervetulleeksi: http://not-another-mannequin.blogspot.fi/ Terveisin Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Extravagance on kyllä ihastuttava tuttavuus. :) Ei ollenkaan huono valinta ensimmäisten lakkahankintojen joukkoon, tämä kun on sekä laadukas, että todella kauniin näköinen! Minäpä käyn kurkkaamassa blogiasi. :)

      Poista