perjantai 11. lokakuuta 2013

More is More

Tähän manikyyriin valitsin testaamattomista kaksi uutta lakkaa, Essien mustan cremen Licoricen sekä I Love Nail Polishin kulta-minttu-glitterin Forever And a Dayn. Essiellä tein ranskalaisen manikyyrin ja Forever And a Dayta sudin kynsien sivuille. Licorice toimi paremmin kuin aikaisemmin käyttämäni China Glazen Liquid Leather, tästä tuli kyllä nyt uusi luottomustani. Helppo levittää ja hyvin pigmenttinen. Forever And a Day oli  viime postauksessa esiintyneen kaverinsa Glass Slipperin tapaan koostumukseltaan paksu, mutta tilanne parantui huomattavasti ohentajalla.

Glitterin jälkeen jäin pohtimaan, että minun pitäisi välillä rikkoa jotenkin ranskalainen mani + glitter -kaavaani ja päädyinkin sitten leimaamaan. Leimat kyllä onnistuivat kohtuullisesti, mutta omaan makuun kynsistä tuli ehkä hieman liian levottomat. Olisi pitänyt tyytyä joko pelkkiin leimoihin tai glitteriin. Kyllä näissä silti kehtasi neljä päivää olla. :) Mitäs te tykkäätte?


Käytetyt tuotteet:

- Orly Calcium Shield -aluslakka
- Essie Sugar Daddy
- Essie Licorice
- I Love Nail Polish Forever And a Day
- Konad leimauslaatta m25
- Konad valkoinen leimauslakka
- Seche Vite -pikakuivattaja




6 kommenttia:

  1. Sievät. :) Mullakin on tuo hilelakka. ILNP:n hilelakat tuntuvat tosiaan aika paksuilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Yue! :) Joo, aikamoista puuroa ovat. Ohentajaa sai laittaa ihan reilusti.

      Poista
  2. Onpa kyllä nätit. Eipä kuvista arvaisi, että sinulla on tosi pienet kädet ja etenkin kynnet. Hienoja juttuja ja kynsiä olet tehnyt <3 -Arja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Kynsikuvat joutuu ottamaan niin läheltä, että on kyllä totta, että oikeita mittasuhteita on aika hankala kuvitella. :)

      Poista