perjantai 18. lokakuuta 2013

Leopardit kasarityyliin

Tein ranskalaisen manikyyrin kahdella shimmerlakalla. Muihin kynsiin valitsin China Glazen pinkin Strawberry Fieldsin ja nimettömään pääsi aksenttiväriksi Essencen Grey-t To Be Here. Ajattelin harmaan Essencen sopivan China Glazen kaveriksi, koska siinä on pinkkiä shimmeriä seassa. Ja hyvin sopikin. Tuo Essence on tosi nätti harmaa lakka ja pinkki shimmer tekee siitä varsin uniikin kaverin. Hieman ohutta tämä on ja minä en edelleenkään lämpene Essencen tönkölle siveltimelle, mutta tämä lakka on silti varsin kiva tapaus ja ansaitsee kyllä paikkansa kokoelmassani.

Koristeluiksi tein mustalla akryylimaalilla ja pilkkutikulla vinosti leopardikuviota. Aksenttikynsien leokuosien keskelle pudotin tipat Strawberry Fieldsiä, jotta koristeluista tulisi yhtenäisemmät. Ajattelin, että näistä kynsistä tulisi todella söpöt, mutta enemmän näistä tulee ainakin minulle mieleen joku 80-luvun aerobic-asu. :D Ei haitannut, kynsistä tuli silti kovin mieluiset ja tykkäsin näistä todella paljon, vaikkei alkuperäinen visio ihan toteutunutkaan. Tuleeko teillekin näistä kasariviboja?

P.S. Blogger pilasi kuvat täysin, joten siirrän nämä kuvat todennäköisesti paremmalla ajalla blogiin jonkun toisen palvelun kautta. Saa myös suositella jotakin hyvää maksutonta kuvapalvelua. :)


Käytetyt tuotteet:

- Orly Calcium Shield
- Essie Sugar Daddy
- China Glaze Strawberry Fields
- Essence Grey-t To Be Here
- Oumaxi musta akryylimaali
- dotting tool
- Seche Vite -pikakuivattaja


4 kommenttia:

  1. Hauskat kynnet. :) Passion For Nails -blogissa oli ohjeet miten sen Picasan kuvanraiskauksen saa pois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Täytyypä käydä kurkkaamassa ne ohjeet, kiitän vinkistä! ^^

      Poista