sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Höyhensaarille

Monessa blogissa on viime aikoina näkynyt kauniita sulkakynsiä, joita olen kovasti ihaillut. Nyt päätin itsekin tarttua siveltimeen ja taiteilla höyheniä kynsille. Pohjaksi valikoitui Essien hehkuvan pinkki shimmerlakka Tour De Finance. Useampi kynsibloggari on todennut tämän peittävän täydellisesti kahdella kerroksella, mutta minä olen kyllä joutunut aina laittamaan kolme. Lakka on toki hyvälaatuinen ja levittyy nätisti, mutta toisella kerroksella kynsien kärjet kuultelevat edelleen hieman läpi. Ilmeisesti minulla on Sonnen tapaan jotenkin erityisen erottuvat kynsirajat, sillä samaa ongelmaa on ollut monen muunkin punasävyisen lakan kanssa.

Tour De Financen päälle maalailin Oumaxin valkoisella akryylimaalilla höyhenkuvioita. Sain aikaan omaan silmääni ihan mukiinmenevää jälkeä, sillä sulkien maalaaminen oli huomattavasti helpompaa, kuin olin kuvitellut. Kaunis lakka yhdistettynä mieluisaan kuvioon lämmitti mieltäni, joten tuijottelukynnethän näistä tuli. :) Höyhenet ovat mielestäni jotenkin todella rauhoittavia, joten senkin takia kynnet olivat varsin mieleiset. Kyseinen kuvio löytyy myöskin tatuoituna jalkapöytäni sisäsyrjästä.


Käytetyt tuotteet:
- Orly Calcium Shield
- Essie Tour De Finance
- Oumaxi valkoinen akryylimaali
- Seche Vite -pikakuivattaja


2 kommenttia:

 1. Onpa kivat kynnet :)
  Mie en ole vielä itse uskaltanut tarttua siveltimeen tehdäkseni sulkia vaan olen tyytynyt pelkästään leimaamaan niitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! :) Mä ihan yllätyin, ettei sulkien maalailu ollutkaan mitenkään vaikeaa, joten siinä mielessä suosittelen kyllä kokeilemaan. :) Täytyypä itsellekin hankkia leimauslaatta, jossa on höyhenkuvio, höyhenet on niin nättejä!

   Poista