tiistai 26. marraskuuta 2013

Tuttua huttua

Otsikko kertoo jo kaiken oleellisen, sillä tänään on esittelyvuorossa tälle blogille varsin tyypillistä tyyliä edustavat kynnet. :) Tähän ranskikseen käytin ranskislakkana Essien beigeä BBF:a ja kärkiin valkoista Blancia. Rajalla on Gina Tricotin hologrammihopeaa glitteriä. Hologrammisuus ei harmi kyllä kuvissa pahemmin näy, mutta kovin kaunis ja näyttävä hilelakka on kyseessä. Tarinoitavaa tästä lakkauksesta ei juuri ole, mutta arvaatte varmasti, että tykkäsin näistä kovasti. :) Vähän voisin loppuun nurista huolimattomasti levitetystä päällyslakasta ja huonoista kuvista, mutta menköön! Anyway, aivan minun näköiseni kynnet.

Pitäisiköhän minun muuten jättää merkitsemättä käyttämieni ranskislakkojen merkki tunnisteisiin? Tykkään kovasti Essien lakoista, mutta minua kyllä vähän ärsyttää, kun Essie dominoi blogini tunnisteissa lakkabrändinä tällä hetkellä niin vahvasti. Voisin tietysti tehdä ranskiksia harvemmin, jolloin tätä ongelmaa ei olisi, mutta en halua! :D Olisiko tällaisessa ratkaisussa mitään järkeä, mitä olette mieltä?


Käytetyt tuotteet:
- Orly Calcium Shield
- Essie BBF Best Boyfriend
- Gina Tricot Sparkling Silver
- Essie Good to Go -pikakuivattaja

14 kommenttia:

  1. Mullakin on mun blogin tunnisteissa yksi lakkamerkki, joka pitää selvästi kärkipaikkaa. Itse käytän Opin lakkoja ranskiksen pohjalla, niin Opi-tunnisteen alta löytyy lähinnä ranskiksia, mutta ei se mun mielestä haittaa mitään. :) Varmaan aika monella bloggaajalla on joku merkki, joka on ylitse muiden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Yue mielipiteestäsi! :) Totta kyllä puhut, mitäpä se toisaalta haittaa jos tietyn merkin alla on enemmän lakkauksia kuin muiden.

      Poista
  2. No höh, eihän sitä tarvitse mihinkään muuttaa jos jotain lakkaa käyttää enemmän kuin muut :D Asia sitten vaan on niin! Kaunis ranskis muuten, kyllähän tuota kelpaa katsellakkin (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aivan totta kyllä, taidan jatkaa samalla linjalla kuin ennenkin niin on ainakin todenmukaisia nuo tunnisteet! :) Kiitos mielipiteestäsi Ine ja mukava kuulla, että kynnetkin oli mieleen. :)

      Poista
  3. Ja taas niin ihanat kynnet! <3 Sie kyllä osaat tehdä ranskiksia :)
    Taidanpa koittaa tehdä itsekkin jonkinlaiset ranskikset kun on ideat (taas) ihan nollassa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitos Nanne! <3 Tee ihmeessä, ranskikset on ihania. :)

      Poista
  4. Onpa nätit:) En mä usko että se o mikään ongelma että essien alta tulee ranskis-osumia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä juttu! Pidetään siis tunnisteet ennallaan. :) Kiitos paljon Sissi!

      Poista
  5. Ihanan yksinkertaiset ja nätit. Sä kyllä hallitset tämän koristelutyylin :) Ilo katsella sun tuotoksia, niin uusia kuin vanhoja :)

    VastaaPoista
  6. Oot kyllä mun ranskisguru! Nääkin on aivan ihanat!

    VastaaPoista
  7. Nätit kynnet. :) Tällaista täytyy kyllä joskus koittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miracle! :) Koita toki, tällaiset on helppo ja nopea toteuttaa, mutta näyttää hyvältä. :)

      Poista