maanantai 4. marraskuuta 2013

Midnight Cami

Varovaisin askelin pois mukavuusalueelta - vaaleansinisten lisäksi koen myös tummansiniset lakat keskisinisiä helpommiksi ja itselleni turvallisemmiksi. Jatkan siis sinisiin totuttelua hyvillä mielin tummalla. Tämän kertaiseen ranskikseen valikoitui Essien ihastuttava shimmerlakka Midnight Cami. Tämäkin on peräisin Showstopperin alesta. Lakka näytti pullossa niin upealta, ettei minua yhtään pelottanut alkaa lakkaamaan sillä, vaikka hieman sinikammoinen olenkin. Ja ihana se oli luonnossakin!

Kärjissä pari helppoa kerrosta Essietä. Kaveriksi sille tupsuttelin hieman H&M:n hologrammiglitteriä Jo Is In The Housea ja loppuun vielä sen kummempia lopputulosta stressaamatta valkoiset kukkaleimat nimettömiin ja peukaloihin Konadin laatasta m36. Kynsistä tuli oikeastaan tosi kivat, tykkäsin! Yllätyin siitä, miten hyvin viihdyin tummansinisissä lakkauksissa, ja mielestäni Midnight Cami puki minua vallan mainiosti. Enää minulla ei ole kynnystä lähteä testaamaan kyseistä kaunotarta koko kynsillä. Sinikammon selätys on siis ihan hyvällä mallilla, ainakin kun ottaa huomioon kuinka mukavuudenhaluinen olen. ;)


Käytetyt tuotteet:
- Orly Calcium Shield -aluslakka
- Essie Sugar Daddy
- Essie Midnight Cami
- H&M Jo Is In The House
- Konad leimauslaatta m36
- Konad valkoinen leimauslakka
- Seche Vite -pikakuivattaja

6 kommenttia:

  1. Tosi kauniit! Mä jaksan aina ihmetellä, miten sulla on niin täydellisen muotoiset kynnet juurikin ranskiksiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lunalii ihanasta kommentista! :) Ehkä syy on sitten kynsien muodossa miksi viihdyn ranskiksissa niin hyvin, että niitä tulee tehtyä luvattoman usein! :-D

      Poista
    2. Sulla kyllä on ihan täydellisen malliset kynnet! Ja ranskiksissa se varsinkin korostuu :)

      Ihanat kynnet, jälleen kerran <3

      Poista
    3. Kiitos Bambi, piristit päivääni! <3 Tulipas kommentistasi hyvälle mielelle. :)

      Poista