keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Marraskuun kesäkynnet

Olen halunnut kokeilla Essien BBF Best Boyfriend -ranskislakkaa ja tilaisuus avautui, kun lakka tarttui Showstopperin tilaukseen muiden ale-Essieiden mukana. Tämä on väriltään läpikuultava beige, kun taas aikaisemmin käyttämäni luottolakka Sugar Daddy on vaaleanpunaisempi. Mielenkiinnosta halusin testata, kumpi sopisi minulle paremmin. BBF oli varsin iloinen yllätys; se levittyi raidoittumatta ja tasaisesti kuten Sugar Daddykin ja peitti kynsien keltaisuutta näyttäen kuitenkin ihanan läpikuultavan luonnolliselta. En oikein osaa päättää, kummasta pidän enemmän. Aion todennäköisesti jatkossa käyttää molempia rinnakkain, fiiliksestä riippuen. :)

Kärjet lakkailin Lemon Fizzillä, joka on ihanan värinen vaaleankeltainen, mutta laadussa olisi toivomisen varaa. Valuva, mutta silti paksu koostumus, lisäksi tämä raidoittuu ja meinaa myös kaljuuntua. Ärsyttävää. Tosin yhtään hyvää vaaleankeltaista lakkaa en ole kyllä vielä tavannut, jos joku muu on niin kertokaa ihmeessä. :D Sain Lemon Fizzillä kuitenkin ihan kivat ranskikset aikaan. Päälle töpsöttelin meikkisienellä oranssia Orange You Hot?:ia ja nimettömät ja peukalot saivat koristeekseen mustat perhosleimat Konadin laatasta m78. Sain aikaan melko kesäiset kynnet ja pidin näistä kovasti, vaikkeivat ihan vuodenaikaan sovikaan.

P.S. Kuvat on otettu jo melko hämärään vuorokaudenaikaan, joten laatu voisi olla parempikin. En ole vielä saanut hankittua päivänvalolamppua enkä lightboxia, jotka helpottaisivat kuvaamista kovasti kun päivänvalo alkaa olla melko vähäistä. Otan mielelläni vastaan vinkkejä hyvistä päivänvalolampuista. :)



Käytetyt tuotteet:
- Orly Calcium Shield
- Essie BBF Best Boyfriend
- China Glaze Lemon Fizz
- China Glaze Orange You Hot?
- Konad m78 leimauslaatta
- Essie Licorice mustana leimauslakkana
- Seche Vite -pikakuivattaja


4 kommenttia:

  1. Ihanat lakkaukset, just mun mieleiset ja hyvä tapa käyttää keltaista! :)

    Lieneeköhän Lemon Fizz sukulaissielu Orlyn keltaiselle Lemonadelle, joka oli yks pirulainen käyttää kun joskus puol vuotta sitten sen vielä omistin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos E-S! :) Keltaista tulee kyllä vähän vieroksuttua muuten, mutta näin pieninä annoksina sekin on mieleen. :) Heh, varmasti; musta tuntuu, että lähes kaikki vaaleankeltaiset on sukulaissieluja ja liittoutuneet keskenään!

      Poista
  2. Sulle sopii niin hyvin nämä ranskikset, ja olet kyllä tosi taitava niitä tekemään! Itselläni en ranskiksista hirveästi tykkää (saattaa johtua myös siitä etten osaa), mutta näitä kuvia katsellessa tekisi itsekin mieli kokeilla :)

    Multa löytyy oikeastaan vaan kaksi vaaleankeltaista, toinen on Essencen vanha Mellow Yellow, josta löytyy pari versiota joista mulla on se creme. Se on hintaansa nähden ihan älyttömän hyvä, vähän paksu mutta ohentaja auttaa. :) Harmi vaan ettei sitä enään varmaankaan löydy mistään, kun se on niitä vanhoja Colour & Go sävyjä. Sitten mulla on myös Jessican Banana Peel joka on ihan eri värinen mutta sekin hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos June! :) Kannattaa kokeilla, ranskikset on tosi ihania (ainakin mun mielestä :D)! Uskon, että sun kynsille kävisi ihan älyttömän hyvin sellainen vinoranskis, jossa kärki on töpötelty meikkisienellä utuisesti. Kaveriksi voisi vielä töpsötellä glitteriä. En tiedä miksi, mutta minulle tuli heti tuollainen "välähdys" päähän kun mainitsit, että tekisi mieli kokeilla ranskista, heh. :)

      Kiitos paljon vinkistä, täytyy ostaa tuo Banana Peel testiin, jos se olisi vaikka vähän helpommin saatavissa! :) Ärsyttää tapella noiden kuralaatuisten keltaisien kanssa, mikäli parempaakin on tarjolla.

      Poista