perjantai 22. marraskuuta 2013

Peaches & Butterflies

Mieleni teki taas liukuvärjäillä, sillä edelliselläkin kerralla liuku onnistui hyvin, kun taas koristelut eivät. Halusin testata Gina Tricotista mukaan tarttunutta Bright Peach -cremelakkaa, joten valitsin sen kaveriksi vähän vaaleampaa ja tummempaa persikkaa liukuväriä varten.

Pohjimmaisena on niin kaunis, mutta laadultaan kamala Essien vaalea persikka A Crewed Interest. Lakka raidoittuu ja kaljuuntuu todella helposti, joten sitä täytyy levittää äärimmäisen va-ro-vas-ti. Muuten kerroksia joutuu laittamaan tolkuttoman monta. Todella huolellisella työskentelyllä selvisin kahdella hieman normaalia paksummalla kerroksella, kun päälle kuitenkin oli tulossa liukuväri. Aivan täydelliseen lopputulokseen olisi tarvinnut kolmannen, tosin muistan kyllä kerran tämän vaatineen peräti neljä kerrosta, kun lakkailin turhan huolettomasti. Tummin lakka on Essien ihana shimmerinen Sunday Funday. Se ei ole vielä päässyt yksinään kynsille, mutta vaikuttaisi olevan varsin mukava yksilö.

Liukuvärin töpöttelin kostutetulla meikkisienellä kynsille ja oi miten kivat näistä tuli! Tykkään mielettömästi persikan värisistä lakoista, joten nappiin osui. Viime kerrasta oppineena pohdin, että jättäisin nämä koristelematta sen kummemmin, mutta sitten mieleeni muistuivat nämä Sonnen ihanat kynnet. Totesin, että nämä minun versioni näyttävät jo tässä vaiheessa käytännössä samalta, joten päätin itsekin turvautua perhosleimoihin. :) Leimata en edelleenkään osaa, mutta lopputulos oli kuitenkin kokonaisuudessaan vallan mieluisa.


Käytetyt tuotteet:
- Orly Calcium Shield -aluslakka
- Essie A Crewed Interest
- Gina Tricot Bright Peach
- Essie Sunday Funday
- Konad m36 -leimauslaatta
- Konad valkoinen leimauslakka
- Seche Vite -pikakuivattaja


10 kommenttia: