tiistai 18. helmikuuta 2014

Harmaapinkki liukuväri & blogin uusi ulkoasu

Halusin tehdä pitkästä aikaa liukuvärin, ja tällä kertaa eri sävyperheiden väreillä. Valitsin lakoiksi marjaisan tummanpinkin OPI:n You're A Pisa Workin ja Color Clubin vaaleanharmaan Silver Laken. Silver Laken lakkasin pohjalle ja sain täysin peittävän tuloksen jo kahdella kerroksella. Vallan mainio vaalea creme siis! Mikäli etsit vaaleanharmaata lakkaa, suosittelen tätä lämpimästi. Liukuvärjäyksen tein jälleen kostealla meikkisienenpalasella. Pinkki OPI oli todella peittävää ja pigmenttistä, joten halutun lopputuloksen sai melko vähällä töpöttelyllä.

Itse liukuväri onnistui mielestäni kohtuullisesti, mutta värit eivät sopineet keskenään yhteen riittävän hyvin. Harmaa olisi ehkä saanut olla tummempi? Tumma pinkki sai näin vaalean harmaan taittamaan jotenkin kummallisesti vaaleansiniseen. En kauheasti tykännyt näistä, eikä toki kärkien rutut asiaa auttaneet. :D No, aina ei voi onnistua.

Tein ystäväni avustuksella blogin ulkoasuun pieniä muutoksia. Layout on nyt melko yksinkertainen ja värimaailma koostuu valkoisesta, harmaasta ja mustasta. Itse pidän kovasti tällaisesta simppelistä, selkeästä ja melko pelkistetystä lookista, ja nyt blogi on enemmän minun näköiseni. Mitäs te olette mieltä, tykkäättekö uudesta ulkoasusta? :) Otan mielelläni palautetta vastaan.


Käytetyt:
- Orly Calcium Shield
- Color Club Silver Lake
- OPI You're a Pisa Work
- Sally Hansen Diamond Flash -pikakuivattaja

12 kommenttia:

  1. Mä tykkään pelkistetystä värimaailmasta mutta bannerista ehkä sen verran palautetta, että omaan silmään hitusen tökkää kun teksti on oikeassa reunassa ja vasemmalla ei ole mitään. Etenkin isolla näytöllä ja resoluutiolla reunoille jää tosi paljon tyhjää valkoista aluetta. Mutta tää voi olla mun henk. koht. ongelma eikä häiritse ketään muuta:) Annan silti palautetta kun sitä pyydetään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietinkin pitkään, laitanko tekstin ihan "normaalisti" keskelle vai tuonne reunaan, mutta päädyin sitten hieman erikoisempaan ratkaisuun. Pienellä näyttää ihan kivalta, mutta tietysti olisihan se ainoa järkevä ratkaisu, että banneri näyttäisi hyvältä näytöllä kuin näytöllä. :D Todennäköisesti banneri pääsee siis vielä muokkauksen alle! Kiitos palautteesta Sissi! :) Mä olen aivan tumpelo kaikenlaisessa kuvankäsittelyssä ja -asettelussa jne, joten kaikenlainen feedback on minulle todella arvokasta. :)

      Poista
    2. Kyllä jokainen tekee oman näköisen blogin ja me lukijat vaan sopeudutaan siihen. Jos tykkäät tästä näin niin anna ihmeessä olla:)

      Poista
    3. Totta puhut, minulla on vain itsellänikin vielä hieman hakusessa, mitä oikeastaan haluan ja mikä olisi eniten minun näköistäni. :D Joten testailemaan ryhdyn niin selviää mistä tykkään eniten ja mikä on toimivin ja mieluisin ratkaisu! :)

      Poista
  2. Miten mulla on mennyt sun blogi tähän asti ihan ohi silmien?! Aevan ihana, luin heti alusta loppuun sun postaukset! Ja tietty liityin lukijaksi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Päivi, ihanaa, että viihdyit ja tervetuloa lukijaksi! :)

      Poista
  3. Oih mitkä kynnet! Ja mitkä värit! ♡
    Miulla kans pisti hieman silmään toi banneri kun teksti on reunassa, mutta onpahan omaperäinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Nanne! ♡
      Erikoisuutta yritin tavoitellakin, mutta se ei kyllä ollut tarkoitus, että näyttää oudolta/hassulta, heh! :D Joten taidan siis muokkailla tuota banneria sen verran, että siirtelen tekstin keskelle. :) Suuri kiitos sinullekin palautteesta! :)

      Poista
  4. Kyllä mun mielestä noi sopii hyvin yhteen :) Oikein nätit!

    VastaaPoista