torstai 20. helmikuuta 2014

Turkoosi kimalteleva ranskalainen

Lempimanikyyri lempimerkin kynsilakoilla; voiko mikään mennä pieleen? Ainakaan tällä kertaa ei mennyt, vaan sain aikaan tuijottelukynnet. Edellisen ei-niin-mieluisan liukuvärin jälkeen takuuvarma resepti eli ranskalainen + glitter ei ollut huono valinta. Kärjissä on Essien Where's My Chauffer?, kaunis turkoosi cremelakka. Where's My Chauffer levittyi tasaisesti ja helposti ja peitti kärjet ongelmitta kahdella kerroksella. Koko kynnen käytöstä en osaa vielä sanoa, mutta ranskisten lakkaus lupasi oikein hyvää. :)

Rajalle töpöttelin meikkisienen palalla Essien hopeahilelakkaa Set in Stonesia. Tätä glitteriä olen käyttänyt jo niin useasti, että pullo alkaa vajumaan uhkaavasti. Taidan ostaa toisen kappaleen varastoon, ettei luottohilelakka pääse loppumaan kesken. Tarviiko kynsistä sanoa muuta, kuin että tykkään ja paljon? :)

Tarkkasilmäisimmät ehkä huomaavat, että pikkurillin kynnestä on jäänyt pieni pala matkan varrelle. Koska kynnet olivat muutenkin venyneet jo hyvään mittaan, päätin viilata nelakkojen poistamisen jälkeen takaisin tuttuun neliskanttiseen malliin. Ehdin jo oppia hieman tykkäämään manteleista, mutta toisaalta tuttua ja turvallista oli ikävä! Nämä ovatkin viimeiset kuvat manteleista blogissani ainakin tällä erää. Kummat ovat enemmän teidän mieleenne, mantelit vai neliöt?


Käytetyt:
- Orly Calcium Shield
- Essie Sugar Daddy
- Essie Where's My Chauffer?
- Essie Set in Stones
- Sally Hansen Diamond Flash -pikakuivattaja


11 kommenttia:

  1. Mantelikynnet on tosi naisellisen näköiset. Kaikille nakkisormille (tai juuri päinvastaisille) ne ei kuitenkaan sovi. Tapauskohtaisesti tykkään siis manteleista, mutta neliöt on meikäläistä enemmän :)

    Kyllä huomaa, että sä oot ranskalaisten manikyyrien taitaja. Upeat kynnet jälleen :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on, manteleissa on jotain supernaisellista! :) Sulle sopiikin neliöt tosi kauniisti, joten en yhtään ihmettele, että vihdyt niissä. :)

      Kiitos Heidi! ♡

      Poista
  2. Oikein kauniit! :) Mä tykkään ehkä enemmän neliöistä, joillekin tosin sopii mantelit paljon paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani! :) Totta kyllä, jotenkin tuntuu, että esimerkiksi varsinkin rakennekynsiin sopii usein terävä muoto paremmin. :)

      Poista
  3. Voiko näistä muuta sanoa muuta, kuin että tykkään ja paljon? ^_^
    Miun silmää miellyttää enemmän neliöt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Nanne! <3 ^^
      Neliöt taitaakin olla aika klassinen valinta kynsiharrastajille, niin moni niitä tuntuu suosivan. :)

      Poista
  4. Luin sun blogin läpi ja ei voi muuta sanoa ku, että tykkään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon, ihana kuulla, että tykkäsit! Tervetuloa lukijaksi Katarooma! :)

      Poista