keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Hiekkainen signature style -ranskis

Täällä taas - pitkästä aikaa. :) Sain viimein viilattua kynnet takaisin itselleni rakkaimpaan neliskanttiseen malliin, joten kynsimasennus alkaa olla selätettynä! Motivaatio kynsien lakkaamiseen ja etenkin julkaisemiseen on ollut alhaalla, mutta tuttuun ja turvalliseen palaaminen sai innostuksen takaisin. Muutamia lakkauksia kuitenkin varastosta löytyy, joten julkaistaan ne nyt arkistoista ensin pois. :)

Nämä ranskalaiset lakkasin illanviettoon, jossa oli tarkoitus pukeutua hieman hienommin. Harvoin inspiroidun vaatteista tai mietin sen kummemmin, mätsäävätkö kynnet asuun. Näihin kynsiin kuitenkin sain ajatuksen beigestä juhlatopistani, jonka puin illanistujaisiin ylleni. Kärjet lakkasin Essien ihanalla beigellä Sand Tropezilla ja tupsuttelin kostealla sienenpalalla IsaDoran Gold Digger -hologrammihilelakkaa tuomaan hieman blingiä kokonaisuuteen.

Tällä reseptillä sain aikaan itselleni kovin mieluiset kynnet, jotka ovatkin kovin tuttua huttua blogissani. Lakkaaminen oli unelmaa laadukkailla tuotteilla; Sand Tropez käyttäytyi yhtä moitteetomasti kuin viime kerrallakin ja Gold Digger oli myös varsin kelpo ja nätti yksilö. Viihdyin oikein kivasti näissä kynsissä ja mielestäni ne sopivat mainiosti illan asuuni. :) Tällä kertaa on tarjolla harvinaista "herkkua", sillä lisäsin postauksen loppuun nopean teinipeiliräpsyn illan lookistani! Meikki oli vielä viimeistelemättä, mutta näette ainakin inspiraation lähteenä toimineen paidan. :D


Käytetyt:
- Orly Calcium Shield -aluslakka
- Essie Sugar Daddy
- Essie Sand Tropez
- IsaDora Gold Digger
- Sally Hansen Diamond Flash -pikakuivattaja

8 kommenttia:

 1. Hienot on vaatteet ja kynnet! :)

  VastaaPoista
 2. Mie täällä olenkin jo odotellut milloinka saan taas ihastella siun kynsiä :) Ja nää on jälleen todella ihanat ♡
  Ja voi että sie olet kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nanne! ♡ ^.^ Kiva, että oot jaksanu odotella, vaikka postaustauko venyi aivan liian pitkäksi. :) Yritän nyt parantaa tapani ja päivitellä blogia ahkerammin!

   Poista
 3. What cute nail do you have and this model looks so elegant and pretty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much Claudia! :) Glad to hear that! And wellcome to my blog. :)

   Poista
 4. Hyvin sopii kynnet asuun! :) Todella nätti kuva susta <3

  VastaaPoista