keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Minttukultaskittlette & asiaa Diamond Flashista

Tykkään kovasti skittleteistä ja halusin toteuttaa sellaisen tällä mintun sävyisenä. Minttuna käytin Essien Mint Candy Applea, jota olen aiemmin moittinut raidoittuvaksi ja laadultaan huonoksi. Nyt joudun ottamaan sanojani hieman takaisin. Lisäsin edellisen käyttökerran jälkeen lakkaan ohentajaa, mikä vaikutti merkittävästi lakan käytökseen. Nyt ainakin leveällä suomisudilla levittäminen oli helppoa ja mukavaa. Melkeinpä kahdella kerroksella sai hyvän, mutta laitoin varuiksi kolmannenkin, jotta lopputulos olisi varmasti tasainen ja peittävä.

Olen aivan mielettömän tyytyväinen, että ärsyttävä raidoittuminen on nyt poissa Mint Candy Applen osalta! Tämä kikka on kyllä ennenkin toiminut sellaisten cremelakkojen kanssa, jotka eivät ole paksuuntuneita, vaan koostumukseltaan paksuhkoja ja tuppaavat siksi tekemään raitaa kynnelle. Mint Candy Applella on minulle tunnearvoa, sillä olen saanut pullon lahjaksi rakkaalta siskoltani. Ja toki tämä on mielestäni sävyltään juuri se täydellinen minttu. :) Nyt ohentamisen jälkeen tämän lakan koostumus muistuttaa paljon saman merkin Blancia. Kokeilkaa ihmeessä tekin tätä konstia, jos omistatte MCA:n!

Mintun ympärille valitsin beigejä ja kultaisia lakkoja ja pyrin luomaan harmonisen värikokonaisuuden. Keskisormiin lakkasin beigeä Sand Tropezia ja nimettömiin IsaDoran kultaista tekstuuria Gold Crushia. Molempia on kaksi helppoa kerrosta. Keskisormien kynsiä pääsi kuorruttamaan ihastuttava minttukultaglitter Forever And a Day. Voi että se on kaunis! <3 Olen niin onnellinen, että omistan tuon lakan. :D Koostumukseltaan kyseinen yksilö on melko paksu, mutta olen sitä nyt reippaasti ohennellut, joten tällä kertaa se käyttäytyi ihan mallikkaasti.

Nämä kynnet on jotenkin niin minua! Tykkään aivan hulluna. Jostain syystä päällyslakkana käyttämäni Sally Hansenin Diamond Flash kuitenkin aiheutti halkeamia osaan kynsistä. Tätä on tapahtunut välillä aiemminkin, tosin halkeilu on melko satunnaista, eikä sitä tapahdu aina. Harmittaa silti niin vietävästi, sillä tykkään tosi paljon tuosta Sally Hansenin pikakuivattajasta. Se ei venytä lakkauksia rumasti kynnen tyvestä niin kuin Seche Vite, eikä jankkiinnu niin nopeasti kuin Essien Good to Go. Se myös kuivattaa lakat mukavan nopeasti ja jättää kauniin kiillon. Oikeastaan olen meinannut jo kehuskella, että olen ehkä löytänyt sen "The Pikakuivattajan" Diamond Flashista, mutta tuo satunnainen halkeilu on kyllä tosi iso miinus. :(

Tästä tuli nyt näköjään aikamoinen kilometripostaus, toivottavasti jaksoitte lukea! :D


 Käytetyt:
- Orly Calcium Shield -aluslakka
- Essie Mint Candy Apple
- Essie Sand Tropez
- IsaDora Gold Crush
- I Love Nail Polish Forever And a Day
- Sally Hansen Diamond Flash -pikakuivattaja


16 kommenttia:

  1. Kaunista! Ja tuo ILNP-lakka on aivan ihana, plussa siitääkin et heti ku luin ton nimen ni alko bon jovi soimaan päässä.. :D ihan hyvä kun viimeset pari-kolme päivää korvamatona on ollu lastenohjelmatunnari.. :D
    En oo kyllä sitä biisiä kuullu ikuisuuteen mikä päähän ilmesty, aika jännä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rose86! :) Hahaa! :D Se on kyllä kätevä tapa poistaa korvamato, että saa jonkun toisen vähemmän ärsyttävän biisin tilalle päähän soimaan. :D Täytyy itsekin laittaa tuo biisi soimaan pitkästä aikaa. :)

      Poista
  2. On kyllä todella kauniit kynnet ♡
    Harmi kun Diamond Flash aiheutti halkeamia, olen joskus kuullut/lukenut muualtakin, että tämä aiheuttaa halkeamia lakkauksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne! ♡
      Älä muuta sano. :( Vielä kun kerrankin tuli tosi mieleiset kynnet niin eiköhän just ne halkeillu ihan kunnolla. :D

      Poista
  3. Onpas nätit! Ihanat värit!

    VastaaPoista
  4. On kyllä tosi kauniit kynnet! Outoa tuo Diamond Flashin aiheuttama halkeilu, harmi jos se muuten toimii moitteettomasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belegwen! :) Sepä se, ei harmittaisi ollenkaan niin paljon jos siinä esiintyisi lisäksi muita pikakuivattajille tyypillisiä ongelmia, mutta kun ei. :D The Pikakuivattajan etsintä siis jatkukoon minun osaltani.

      Poista
  5. Kauniit kynnet! Tuo ILNP on kyllä ihana... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katarooma! :) Se on tosiaan ihastuttava lakka! <3

      Poista
  6. Onpa todella kauniit! Minäkin haluan tuon IsaDoran lakan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Roosa! :) Suosittelen, se on oikein mainio lakka!

      Poista
  7. Nää on kauniit! Mut halkeilu ei kivaa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos EliZaaa! :) Niinpä! Vielä kun juuri lempparilakkaus halkeili, hitsi. :D

      Poista
  8. Upeat! Mulla ei oo ikinä ollut tuollaista halkeilu ongelmaa, mutta Sechen kanssa oli ongelmana se kun lakat lähti ihan kerroksittain pois :o Vaihdoin pikakuivattajaa ja ongelma oli poissa! Onneksi. Suosittelen kokeilemaan Inm ja HK Girl pikakuivattajia <3 Niistä olen itse ainakin löytänyt sen oman pikakuivattajan ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani. :) Aika erikoista tuo Sechen kuoriutuminen kyllä! INM:ää olen joskus muutaman pullon verran käyttänytkin, täytyy ehkä jälleen ostaa uudelleen. :) Muistaakseni se vain oli makuuni hieman liian ohutta, mutta siinä ei kyllä muuta moitittavaa ollut. HK Girliä onkin moni kehunut, kiitos vinkistä, sitä kiinnostaa kyllä kovasti testata. :) Täytyypä ostaa kokeiluun.

      Poista