sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Helppo skittlette korallin ja kullan sävyissä

Löysin tammikuun alelaareista muutamia mieluisia löytöjä ja tähän lakkaukseen pääsi niistä yksi. Jo pitkään on mieleni tehnyt hankkia muutama lakka vielä astetta ylellisemmiltä merkeiltä, kuten Chanelilta tai Diorilta. Hintalaatusuhde on kuitenkin mietityttänyt. Jyväskylän Stockmann Beautyn alennusmyynneistä bongasin muutamia Diorin lakkoja puoleen hintaan ja innostuin heti. :) Sävyvaihtoehtoja alelakoissa ei kauheasti ollut, mutta kaunis korallipinkki Lucky veti välittömästi huomioni itseensä ja lähti matkaani. Diorin huulipuniinkin olen ollut tyytyväinen, joten kynsilakan ostoa alehintaan ei tarvinut kyllä lainkaan harkita.

Halusin testata Luckya heti, mutten halunnut yksiväristä manikyyriä, joten valitsin muutaman muun kynsilakan sen kaveriksi skittletteen. Lucky oli kyllä laadultaan uskomattoman hyvä; se levittyi tasaisesti kuin itsestään leveällä siveltimellä ja peitti lähes yhdellä kerroksella. Kärjet jäivät kuitenkin hieman kuultelemaan läpi, mutta toisella kerroksella tulos oli täydellinen. Älyttömän hyvä ja helppo cremelakka on siis kyseessä. Ja sävykin oli korallista tyksivälle vallan mieluinen. <3 Ainoa mikä näissä Diorin lakoissa harmittaa, on kiiltävän koristekorkin alta paljastuva ruma ja pieni musta korkki. Aion kyllä joka tapauksessa jossain vaiheessa haalia näitä ainakin muutaman lisää. :)

Luckyyn yhdistin kermaista ja kultaista, kaikki nämä lakat on nähty blogissa jo aiemminkin. Nimettömiin pari kerrosta kermanväristä Poetic Huesia, päälle kultaista hilelakkaa Gold Diggeriä ja keskisormiin kultaista tekstuuria Gold Crushia, kaksi kerrosta tätäkin. Gold Crushin päälle laitoin muutaman kerroksen päällyslakkaa, vaikka tekstuuri onkin. Kivat, helpot ja mieluiset kynnet sai aikaan näillä välineillä. :) Kuvissa Lucky näyttää harmillisesti punaisemmalta kuin onkaan. Ensimmäisessä kuvassa pullossa näkyvä sävy on lähimpänä totuutta.


Käytetyt:
- Orly Calcium Shield -aluslakka
- Dior Lucky
- Color Club Poetic Hues
- IsaDora Gold Digger
- IsaDora Gold Crush
- Sally Hansen Diamond Flash -pikakuivattaja

2 kommenttia:

  1. Mä oon käyny melkein viikoittain meijän emotionissa katsomassa oisko siellä Diorin lakkoja alessa, mutta ei oo ei.. Mä niiiin haluaisin hommata edes yhden tuollaisen ja jos löytyisi vielä pinkki niin se olisi bueno! :o

    Aivan ihanat kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, harmillista. Normihinta Dioreilla on kyllä kovin suolainen! Toivottavasti jossain kävelisi edullisesti vastaan. :)

      Ja kiitos Fani! :)

      Poista